недеља, 9. октобар 2022.

EKK NA SUSRETIMA

Susreti enigmata Srbije u Koceljevi bili su uspešni za EKK.  Od petesetak učesnika bilo je 16 članova EKK. Na slici su: Slavko Bovan, Radoja Racanović, Nebojša Dragomirović, Vladimir Šarić (na slici je u svojstvu predsednika ESS, zasad bez članstava u EKK), Miodrag Ivanišević, Nedjeljko Nedić, Gojko Mandić, Gordana Jovanović Šarić, Milijana Bovan, Dragiša Cetić, Milutin Tepšić (najnoviji član), Vanja Tomašev, Ilija Ozdanovac, Božo Miljković, Krsta Ivanov, Rešad i Enesa Besničanin.

10 коментара:

  1. Stigli smo u Kikindu oko 19.30. Malo smo predahnuli, pogledali smo (Vanja i Bovani) "Slagalicu" (vratili smo snimak), pa sad ću da objavim nekoliko postova vezanih za Koceljevu. Slijede objave, a vi pitajte šta vas najviše interesuje, pa će to možda biti prioritet. Po planu će biti preko 20 priloga o SES-u u naredna dva ili tri dana.

    ОдговориИзбриши
  2. Posebno očekujem od učesnika da kroz komentare malo "podupru" ove objave. Prvo, da li ste stigli kući?

    ОдговориИзбриши
  3. Naravno, narandžasti su opet doominirali i na takmičenjima, ali o tome će biti jedan poseban osvrt.

    ОдговориИзбриши
  4. Kući došao oko 19 sati. Nedjeljko je nastavio za Orašje. Strahovite gužve na Bajakovu, i na izlazu iz Srbije 4 kolone, kao i 4 na ulazu u RH, ali smo ipak "ugodno" proveli oko sat na ničijoj zemlji!
    EKK i inače dominira u više kategorija, pa tako i po "dresovima"!
    Koceljeva- uglavnom lijepo i sadržajno, a o nedostatcima ne treba...ipak im je to prvi puta! Pohvale domaćinima !

    ОдговориИзбриши
  5. Je li vaše najnovije pojačanje (MT) nedraftirani slobodni agent? Kol'ko ste ga platili?
    Transparentnosti radi.
    AJ.

    ОдговориИзбриши
  6. Aco, nismo mu ništa NAPLATILI, besplatno i rado smo ga upisali u članstvo. On, naravno, ostaje u matičnom klubu preko koga plaća članarinu ESS i u narednim takmičenjima (kao i prošlim) takmičiće se kao član "piramide" (ako se u međuvremenu nešto ne izmijeni).

    ОдговориИзбриши
  7. Stigao kući u 21:30, kako je i predviđeno! Prijatan vikend u Koceljevi, upoznao sam jedan novi kraj, uz tradicionalno dobro druženje. Ostalo je u sjenci da smo moj misteriozni imenjak i ja učestvovali u rešavanju sudokua sa mlađim osnovcima i ubjedljivo trijumfovali!
    Hvala domaćinima na gostoprimstvu i trudu!

    ОдговориИзбриши
  8. Ma znam, samo sam hteo da MT dignem cenu. I da mu se opravdam, jer smo ga sinoć pokasno Dragan i ja izgubili. Bilo je ispred smeštaja van Koceljeve:''Joj! Izgubili smo Milutina!'' Nazvali smo predsednika ESS, on je proverio da nije slučajno MT ostao u bazi - pa smo zaključili da je verovatno upao u neko loše društvo koje ga je negde odvelo. Što se i isostavilo kao tačno.
    AJ.

    ОдговориИзбриши
  9. ''Loše društvo'' - sa podrazumevajućim navodnicima.
    AJ.

    ОдговориИзбриши
  10. E, to bi valjalo provjeriti. I ja sumnjam na izvjesni narandžasti dvojac da su ga kidnapovali i protiv njegove volje nalijevali alkoholnim napitkom :)

    Svašta se moglo dešavati u toku noći.

    ОдговориИзбриши