понедељак, 10. октобар 2022.

ENIGMATI ŠAHISTI







Juče je u Koceljevi održan šahovski meč između enigmata i članova ŠK "Otvaranje" iz Koceljeve. Čast enigmata branili su (i uspešno odbranili) Vladimir Šarić, Zoran Radisavljević, Miodrag Ivanišević, Vanja Tomašev i Nedjeljko Nedić. Igrale su se po dve partije i na kraju je rezultat bio nerešen 5: 5. Bravo za enigmate, a bravo i za "Otvaranje". Izvinjavam se što nisam zapisao imena i prezimena šahista iz Koceljeve. Naknadno ćemo dodati i njihova imena.

6 коментара:

  1. Ova prva fotografija nije slikana dronom već se vaš izvještač ispentrao na brdašce u parku ispred Doma kulture. Da napišem - Vrlo lijep park ima Koceljeva.

    ОдговориИзбриши
  2. Dvije pobjede "naših" ostvarili su Zoran i Migo, nerješeno je odigrao Šarić na prvoj tabli, a Vanja i Nedeljko su glumili šahiste na četvrtoj i petoj tabli :)

    ОдговориИзбриши
  3. Po dvije pobjede "naših" ostvarili su Zoran i Migo!

    ОдговориИзбриши
  4. Da. Možda je bilo nejasno ono moje. Dakle, Zoran i Migo po 2:0, Šarić 1:1, a Vanja i Nedjeljko su učestvovali (što je takođe za pohvalu).

    ОдговориИзбриши
  5. Stigao je od Veroljuba Babića i zvanični zapisnik meče. Tu pišu imena svih takmičara.

    Kao što vidite, nije ovo bila neka igrarija šega-zabava, već ozbiljan meč.
    Svaka čast!

    Neka bude pribilježeno da su i enigmati malo pripomogli razvoju šaha u Koceljevi.

    ОдговориИзбриши
  6. Ovaj zapisnik je čista krivotvorina i uložit ću žalbu.

    Igrači Šahovskoga kluba "Otvaranje" bili su Vasilije Vasiljković, Marko Nikolić, Branislav Pajić, Željko Radosavljević i Saša Bošković.

    ОдговориИзбриши