недеља, 16. октобар 2022.

NUMERO UNO

Dopuna uz donju sliku :)

Dizajner fotografije, scenograf i autor fotografije: Vanja Tomašev (Sve je obavljeno uz glasan Vanjin smeh, a maneken je poslušno stao gde mu je rečeno).

6 коментара:

  1. Sad sam vidio da se ZR vratio na "fabrička podešavanja" i pokazuje na svom blogu da baš i ne zna za šalu-komiku u vezi s ovim slikanjem.

    Ne znam ko mu je ponudio opkladu da neće biti najbolji?
    Ja sigurno nisam. Smatram da je besmisleno prognozirati ko je najbolje proći na takmičenjima kada je makar 15 ljudi sposobno da ko od šale budu šampioni. Mora da se to neko šalio sa Zoranom, aludirajući da ću se ponovo takmičiti nakon tri godine "Golog Otoka". Očigledno je ZR "peckanje" shvatio ozbiljno.

    Činjenica je da Zoran je i ovog puta bio najbolji: To sam i objavio na ovom blogu:
    https://enigmatikatio.blogspot.com/2022/10/najuspesniji-takmicar.html

    Da, činjenica je da je bio najuspešniji 2017. (kada meni pobjede i na sastavljačkom ni na rješavačkom prvenstvu nisu bile dovoljne za pehar/ČUDO neviđeno!), i 2018, 2019 i 2021 (kada se nisam takmičio iz dobro poznatih razloga) te 2022 (kada sam se takmičio i osvojio časno drugo mjesto iza najuspešnijeg Zorana).

    Ne znam, kada sam se "bunio" za izostanak ekipnih takmičenja i proglašenja najuspješnijeg kluba, pojma nisam imao da nema pehara i za najuspešnijeg takmičara. Bio sam ubijeđen da je bilo nekog pehara za najuspješnijeg pojedinca. Zar nije?! Ako nije, saglasan sam da je i to veliki propust ESS-a. Dobru tradiciju ne treba prekidati.

    Za mene je (iz marketinških razloga) mnogo bitnije priznanje klubu, nego meni lično.

    A što se tiče slikanja sa jedinicom - Šalite se ljudi! Ljepši će vam biti život.
    Što se tiče mojih prijatelja iz Nevesinja - Ne dirajte mi Nevesinje! Ni Mostar, ni Bunu, ni Trebinje, ni Kikindu, ni Bašaid,...

    ОдговориИзбриши
  2. Ispravka i izvinjenje: Prošle godine (Brzeća) sam se malo takmičucnuo :)

    Koliko mi je to bilo važno, vidi se po tome da sam zaboravio.

    ОдговориИзбриши