субота, 10. децембар 2022.

SINOĆ U KATARU


Riza Berbatovci

Emilija Bunjac

10 коментара:

  1. Bravo, Goce! 😁 Tako je (+A). Zaboravio sam ga. Mogao bi biti INTER, A ZAR LUTAMO? 😋 Ne znam da li bi mogao Slavko da ga editira? Ili da li je bolje ZAR LUTAMO INTERA? ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Dodao sam i odličan anagram Emilije Bunjac, redovne saradnice TIO, za koju IlijaO i dalje tvrdi da ne postoji. Možda i ne postoji, ali meni nekako anagrami stižu od nje. Ovaj mi se baš dopada iako mi se u Kataru baš i ne dopada igra Argentine. Previše prljavo igraju (za moj ukus), ali su svakako i dalje u najužem krugu favorita.

    ОдговориИзбриши
  3. Bravo, Aljosa. Zar lutamo, a? 😁
    Pa, ja sam za Argentinu od malena. Ali takodje sam i za Intera pa zato kada igrac Intera igra za Argentinu onda to je specijalno. Drugi anagram sam sastavio pre nekoliko godina, a ovaj hrvatski malo pre meca. Imao sam nadu da ce zabiti Lautaro.

    ОдговориИзбриши
  4. Ne tvrdi to IlijaO, ( o čemu je razgovarao i sa velikim poznavatelja imena, prezimena, osoba u BiH- Nedjeljkom Nedić, pa čak i sa Adnanom Spahić, ), nego informatički sustav BIH! U Bihaću nema osobe s tim imenom i prezimenom.
    To je, po svemu sudeći pseudonim!

    ОдговориИзбриши
  5. Slavko, pomalo ili malo više si kontradiktiran.Kako to nedozvoljavaš (slažem se sa ovim) anonimne komentare( makar bile korektne) , a dozvoljavaš ,,neka anonimna i nepostojeća Emilija Bunjac" da objavljuje i dobre i loše anagrame na ovom blogu?Pretpostavljam da znaš ko je to Emilija Bunjac u stvarnosti.🤔

    ОдговориИзбриши
  6. INTERU ZAMRO ALAT!
    TA, ZAMALO RUTINER!

    Stipan

    ОдговориИзбриши
  7. Andone, uopšte nisam kontadiktoran (Očito pažljivo ne čitate moja obavještenja o tome kako se treba i može potpisivati na TIO).

    ОдговориИзбриши