недеља, 5. мај 2013.

ZRNCA (83)

Autor: Milorad Živanić

5 коментара:

ljubica је рекао...

KOSMAJ!
Divna priroda!

Slavko Bovan је рекао...

da i da

N. Petkovski је рекао...

Ova je zagonetka izašla i juče, slučajno sam se uključio na blog baš u taj čas i u isti sat i minut sam poslao rešenje KOSMAJ i ono je osvanulo na blogu. Onda sam poslao još jedan komentar sa šaljivim pitanjem za koliko hiljaditih delova sekunde sam bio sporiji od trenutka objavljivanja zadatka, a onda se obrisao i zadatak i moje rešenje i drugi komentar. Šta se dogodilo domaćine?

Slavko Bovan је рекао...

Nikola, greška u tempiranju za objavljivanje (unaprijed namjestim tajmer kada treba nešto da se pojavi). Ti si to ulovio "u zoni sumraka" pa kada su se stvari vratile u normalu, nestali i komentari.

N. Petkovski је рекао...

Vidiš da meni NIŠTA ne može da promakne, pogodim te i u tajmer (u horoskopu sam STERLAC). A stvarno su bili u pitanju hiljaditi delovi sekunde. Mislim da niko dosad nije tako brzo reagovao, odnosno nikome se nije dogodilo da startuje u isti trenutak kad i sudac puca za start. Takav munjevit start su imali Karl Luis, Usain Bolt i nesuđena velika atletska nada ovih prostora - JA (koji je nažalost prekinuo atletsku karijeru pre nego što ju je i počeo).