субота, 19. септембар 2015.

EK "KIKINDA" U RUMUNIJI

Polazak iz Kikinde u 9.00

Nakovo, predsednik Pupezin ispraća članstvo na put u EU

Tačno na graničnoj liniji (ispod nogu fotografa)

EK "Kikinda" u Velikom Komlušu (Komluš Mare)
Pre 10 minuta iz Rumunije, sa biciklističke rekreativne ture (u okviru Evropske nedelje mobilnosti) stiglo je 150 Kikinđana. U prijatnoj vožnji i druženju učestvovalo je i nekoliko članova EK "Kikinda".

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ovi narandžasti na prvoj slici nisu svi članovi EK "Kikinda" (Još nisu!).

Belirac је рекао...

Bravo za ekikijevce! Još kad EKK bude imao službeni bicikl, gdje će im onda biti kraj... (u Aradu, Anini, Oradei ...?)

Mišo је рекао...

Treba podržati svaku akciju EKK!

Slavko Bovan је рекао...

Radi se, radi se.

Ovu akciju sam iskoristio da obavim još jedan "zadatak". Juče su me zvali sa jedne lokalne televizije povodom 30 godine ESS i kažu da će imati prilog 21.09. te da im treba moja izjava. Rekoh im da je dobro da njima i sebi uštedimo vrijeme. Pošto će biti na zadatku na železničkoj stanici jutros, dogovorismo da tu snime moju izjavu.
Snimljeno je. Pomenuo sam Valjevo 1985. i Valjevo 2015. godine, te o akcijama EKK i planovima za naredni period (Dani ludaje). Pomenuo sam: Iliju Stančula, Zlatana Pupezina, Vanju Tomaševa i Čedomira Milanovića poimenice, a pričao sam uopšteno o našim dosadašnjim aktivnostima.

Slavko Bovan је рекао...

Ne znam kako se osjećaju ostali članovi, ali ja sam vrlo ponosan na EKK. Organizatori su posebno naglašavali da su osim pojedinačnih prijava imali prijave udruženja građana (istaknuli su EKK i Planinarsko društvo "Kinđa kao dobar primjer).

Zlatan Pupezin je članove ispratio do granice. Nema pasoš, inače bi i on išao sa nama. Jedna članica je iz opravdanih razloga izostala iako se prijavila za Rumuniju.

Slavko Bovan је рекао...

Napomena: Prošle godine sam bio u organizaciji od A do Š, a ove godine sam bio u organizaciji do 4 dana prije puta, a onda sam promijenio radno mjesto (sada sam u Sekretarijatu za opšte poslove). Stoga je ove godine fluorescentni prsluk koji sam nosio imao meni najdražu boju :)