петак, 18. март 2022.

PONUDA HOTELA ZA SES


Vladimir Šarić

11 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ako dobro vidim, ovo je ponuda za polupansion i da iznosi oko 10.500 dinara po osobi. Mnogo! (Možda sam nešto pogrešno shvatio ili izračunao).

Анониман је рекао...


Jeste to je ponuda. Neće da smanje cenu jer je to sezona ali će pomoći opština sa organizacijom svečanog ručka na zatvaranju i izradom majica. Prihvatili smo to tako da se plati iz dva puta (avans do 1. juna od 40%) a ostatak po dolasku.
Opširnije uskoro uz informaciju o poseti Koceljevi.
Hvala na objavljivanju.

Vlašar

Slavko Bovan је рекао...

Objaviću ostalo šta mi je stiglo, samo ću malo napraviti razmake s objavama.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Skuplje je nego lani u Varaždinu gdje se radilo o jednom punom pansionu, doručku u nedjelju, večeri i noćenju u petak.

Slavko Bovan је рекао...

Nedjeljko, dobro je da si se javio jer sam počeo sumnjati u sebe, misleći da je samo meni skupo a da je svima ostalima cijena taman koliko treba.

U međuvremenu jedna koleginica koja često putuje po zemlji i inostranstvu piše mi da je ovo skuplje nego u Rimu (poslala i sliku sa cijenama), a jedan kolega kaže da uskoro ide na vikend u glavni grad susjedne države i da je za njih troje, dvije noći spavanja (kao mi u Koceljevi) platio ukupno 68 evra (u Koceljevi bi ga to, dakle, koštalo 267 evra minus cijena večere). Uz to ovo što mi pišu odnosi se na individualne aranžmane. Nevjerovatno mi je da nema popusta na grupu.

Belirac је рекао...

Evo kako je bilo u Belom Manastiru, na 33. SOZAH-u, u Hotelu Patria s četiri zvjezdice: Najava 33. SOZAH-a.

Миле Јанковић је рекао...

Nije mi jasno šta se ti buniš kada nisi član Saveza (koliko znam nisi platio članarinu). Ako hoćeš dođi, ako nećeš (biće nam mnogo žao) i nemoraš.

Slavko Bovan је рекао...

Kaže se (tako se i piše): ne moraš.

Propustio sam tu odluku da je zabranjeno učešće nečlanovima.

Odbij!

Миле Јанковић је рекао...

Odbij ti. Nlje zabranjen pristup nečlanovima, ali tvoje komentarisanje nije uredu.

Slavko Bovan је рекао...

Kaže se (tako se i piše): "u redu".

Šta nije u redu? To što kažem da je skupo?! Zar nije? Dosta stvari sam zaboravio ali, "kao kroz maglu" sjećam se da si prethodnog predsednika ESS prozivao zbog nekih aranžmana za koje si tvrdio da su skuplji nego što treba.

Meni je 89 evra za ovo skupo, ali ako bude zdravlja, rado ću doći u Koceljevu. Nije poenta hoćemo li doći mi kojima je skupo, niti što tamo SIGURNO neće doći neki kojima nije skupo. Poenta je - Moglo je da se napravi aranžman prihvatljiv za što više ljudi. Bojim se da će više kolega morati da propuste taj vikend jer nije realno očekivati da neko za tri dana plati trećinu ili četvrtinu mjesečnih prihoda.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Tko može i hoće neka dođe. Ja sam napisao samo usporedbe radi. U Orašju je aranžman od petka (večera i noćenje), puna subota i nedjelja doručak koštao 450 kuna (110 KM ili 55 eura)!