уторак, 22. новембар 2016.

NAJAVA TAKMIČENJA

Jovan Novaković na svom blogu najavljuje takmičenje:
Izvesne okolnosti su malo usporile pripreme najavljenog takmičenja, ali osnovni plan nije promenjen .
Takmičenje u rešavanju zadataka, povodom 7. rođendana sajta, biće održano 23. i 24. novembra.

Takmičenje će trajati 2 dana (48 h), a vreme predviđeno za rešavanje zadataka je 2 sata. Detaljnije informacije će biti objavljene na vreme, a do tada su svi potencijalni takmičari, i posetioci sajta, pozvani da učestvuju u rešavanju probnih zadataka, čime će biti testiran novi sistem takmičenja.
Probni zadaci će biti dostupni za rešavanje do završetka takmičenja, a okvirno vreme je 1 sat. Vreme je neobavezujuće, obzirom da probni zadaci nemaju takmičarski karakter, pa ako neko želi, mogu se rešavati i više puta. (probni zadaci su uzeti iz arhive)
Treba otići na stranicu TAKMIČENJA (http://enigmatika.webs.com/takmicenjav.htm) i kliknuti na link Probni zadaci. Otvoriće se formular u koji treba upisati ime ili poznati pseudonim, i poslati ga klikom na "dugme" SUBMIT (PROSLEDI). U potvrdi prijema nalazi se link za otvaranje formulara sa zadacima, a tada ujedno počinje merenje utrošenog vremena. Rešenja se takođe šalju klikom na "dugme" PROSLEDI.
Pionirski posao zna da bude nezahvalan ali, zapravo, sve je vrlo jednostavno . Treba samo malo dobre volje. Klikni na link TAKMIČENJA, i pridruži se.

Нема коментара:

Постави коментар