четвртак, 9. новембар 2017.

ALMANAH NA TV BOR



Piše: Krsta Ivanov
U jutarnjem programu TV „Bor“, u emisiji „Budilica“ gostovao sam dana 08. novembra 2017. godine. Povod je bio Almanah susreta enigmata Srbije. Ponajviše je bilo reči o Almanahu, a i o enigmatici po klubovima kod nas.
Takođe, nakon učešća u „Budilici“, gostovao sam i na radio RTV Bor. Ista tema, Almanah, enigmatika kod nas , enigmatski problemi – enigmatski podmladak idr., ali u vremenskom terminu od 30-tak minuta.
Preostaje mi da se najsrdačnije zahvalim RTV Bor u Boru, koji redovno nas pozivaju da u njihovim programima govorimo o Enigmatskom klubu „Bor“, o radu, planovima i drugim aktivnostima koji doprinose popularizaciji enigmatike.

SNIMAK JE OVDE

6 коментара:

  1. Pogledala sam ga, vrlo je lep prilog.

    ОдговориИзбриши
  2. Slažem se i s jednom i s drugom ocjenom. Bravo za Krstu!

    ОдговориИзбриши
  3. Odgledao sam snimak. Takođe smatram da je jako lep prilog i to u trajanju od čitavih 12 i po minuta. Svaka čast za RTV Bor i za našeg Krstu!

    ОдговориИзбриши
  4. Pretpostavljam poštovani kolege da ste primetili tj čuli moju rečenicu "Savez traži da se i zvanično po udženicima pojave enigmatski sastavi...". Iskoristio sam ili bolje reći zloupotrebio napis Jovana Vukovića "Vratiti zagonetke u školske programe" objavljenog u Politici 01. novembra 2017. u rubriici "Među nama", a na neki način zadao domaći zadatak Enigmatskom savezu Srbije, koji ima pravo da zatraži kao što je Jova naslovio napis. Uostalom to mu je prevashodna obaveza, popularizacija enigmatike, posebno medju mladima, a ne trivijalne stvari, ko je šta rekao, ko je koga pogrdno nazvao, ko je koga krivo pogledao i tome slično.
    Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. Bravo, Krsta. Dostojno predstavljaš enigmatiku kadgod ti se pruži prilika. Čestitam na izvrsnoj prezentaciji!

    ОдговориИзбриши