петак, 11. јануар 2019.

ELQ LIGA

Piše: Luka Pavičić
Prije početka nove sezone koja kreće već ovaj vikend, evo konačnih rezultata 8. kola ELQ Lige on line
U 8. kolu on line ELQ Lige učešće je uzelo 13-ero rješavača, a Dijana je ponovno nadriješila Gorana. Slijede Miro i Mladen u bod razlike, identično kao i Ilija i Ana iza njih. Svjetlana i Rade osvojiše isto bodova, no dama je imala manje vremena za rješavanje. Sa bodom, odnosno dva, zaostatka slijede Dragiša i Vanja, i tako dalje.
Najlakši zadaci bijahu Pananagramka i Kendoku, koje svi riješiše, dok samo po jedan rješavač nije dobio bodove za Srdašce, Sudoku, Šatore i Brojevnu upisivaljku. Asocicija se pokazala kao tvrd orah, a najbliže rješenju su bili Ilija i Dragiša koji odgonetnuše prva tri pojma.
S ovim kolom je završena 1. ELQ Liga, te imamo konačnu redosljednicu, u kojoj je evidentirano je 27 sudionika, a zbrojeno pet (5) najboljih rezultata igrača. Pobjednik je Goran, kojeg slijede Marko i Miroslav s istim brojem bodova, no viceprvak je Marko jer to ostvario sa samo 4 rezultata. Čatveroplasirana Dijana je se kasno uključila, ali je sa dva prva i jednim drugim mjestom za pola boda preskočila Mladena sa 5 kola, i za bod Iliju sa svih 8 kola. Na 7. mjestu je Katarina, a slijedi Krešo, koji je u 4 kola uspio sakupiti više bodova od Dragiše. Bod više od Vanje imaju Ana i Jovan, koji je bolje plasiran jer je bodove osvojio u 6. kola. 
Čestitke ponajboljim i zahvala svima na učešću, očekujući da će se na 2. ELQ Ligu on line, odazvati više rješavača. Dakle, javite se i zabavite sa zagonetkama splitskih enigmo-logičara.

Нема коментара:

Постави коментар