четвртак, 13. јун 2013.

2.MEMORIJAL MILANA MILINA





U čast svoga istaknutog člana i jednog od najvećih anagramista i majstora sitnih zagonetaka, Enigmatsko društvo „Dr Đorđe Natošević“ iz Sombora, po drugi put organizuje Memorijal Milana Milina. Raspis za takmičenje objavljen je na ovom blogu 20.12.2012, a rok za slanje radova u četiri kategorije (anagram, rebus, obratni rebus i stihovna zagonetka) bio je 01.03.2013. godine.
U propozicijama je naglašeno da će se za svaku od četiri kategorije formirati se tabela, te će se proglasiti pobednici za svaku discipline posebno.
Ukupni pobednik dobiće se sabiranjem bodova  za sve četiri kategorije (po principu- 12, 10…do 2, a  1 bod za samo učešće). Za ukupan plasman, uzimaće se najbolje plasirana zagonetka u svakoj od četiri kategorije.
Kao što je najavljeno, uz malu pomoć sponzora, domaćin ovog takmičenja, dodeliće knjige pobednicima u pojedinim kategorijama dok će ukupnog pobednika nagraditi Enigmatsko društvo „Dr Đorđe Natošević“.
Nakon žiriranja formirane su tabele koje će biti danas objavljene (u razmacima od 60 minuta). Tabele su, za sada, nezvanične i u narednih 48 sati primaće se (kroz komentare) sve primedbe.
Zahvaljujem svima na učešću, a takođe zahvaljujem i velikom broju kolega koji su učestvovali u žiriranju. Čestitam svima koji su osvojili bodove (nije bilo ni malo lako!), a posebno čestitam najuspešnijima. ZNAM DA SVI NESTRPLJIVO ČEKATE REZULTATE, TE KREĆEM SA OBJAVLJIVANJEM.
Tabele sa ocenama žirija biće dostupne preko linka koji ću objaviti večeras. Pošto su u tabelama moguće omaške, zamoliću da sve eventualne „faulove“ odmah prijavite kako bih ih ispravio.
„Šef“ takmičenja: Ero

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Milin je svojim radom, a bogami i veselom pojavom, zaslužio da mu se kolege oduže.

Slavko Bovan је рекао...

Usuđuje li se neko da prognozira ko je ukupni pobjednik?

Анониман је рекао...

vjerovatno onaj ko je sakupio najviše bodova?!

Slavko Bovan је рекао...

Niko?