понедељак, 5. октобар 2015.

ŠAH

Aleksandar Janković i Miroslav Mihalj
Turnir enigmata-šahista imao je šest učesnika (trojica enigmata).
Poredak:
1. Miroslav Mihalj (Novi Sad)  9
2. Zoran Radisavljević (Novi Sad) 6,5
3. Miroljub Dragojlović (Valjevo) 5, 5
4. Milan Petrović (Valjevo)  4
5. Vladimir Šarić (Šimanovci) 3,5
6. Miodrag Ivanišević (Beograd)  1,5

Foto: Jovan Nedić

5 коментара:

Luka је рекао...

Domaćine i foto-Jovane, je li ovdje cenzurirana slika sa viceprvakom i drugoplasiranim, ili je u nezgodnom trenutku i foto-aparat zaštekao*

Belirac је рекао...

Slika na kojoj su predsjednik ESS-a i drugoplasirani postoji. Ipak, ja sam predložio blogogazdi da spomenutu sliku ne stavlja na svoj blog jer bi tolika korektnost stvarno bila pravi mazohizam. Taj te, po ko zna koji put, bezrazložno i besramno naziva "lažovom i licemerom" i kaže ti da mu se "gadiš", a ti mu stavljaš sliku na svoj blog kao da je sve u redu, to ipak ne ide, iako će je taj "lažov i licemer" sigurno staviti ako se posjetioci ovog bloga izjasne da nije korektno postupio.

Slavko Bovan је рекао...

Nema slike na kojoj su trojica (dvojica) prvoplasiranih, a kako neću i za naredne discipline, u prvom izveštaju, objavljivati (pojedinačno) drugoplasirane i trećeplasirane, tako sam postupio i ovoga puta.
Sve slike koje mi stignu, kao i one koje sam ja fotografisao, uredno arhiviram. Zatrebaće za kasnije.

Quizmaster је рекао...

Zahvaljujem se na nestavljanju te slike. Neću je ni ja staviti na svoj blog, jer to je bila nezvanična disciplina i nemam potrebu da pravim neke osvrte i komentare na to.

Reč "korektnost" koju navodi Nedić nikako ne ide uz nekog ko je aktivno podržavao Živanićev lopovluk, ko želi da se meni po drugi put ukrade titula iz Bora (koju sam, po postignutim pojedinačnim rezultatima, apsolutno zaslužio), ko otima tradicionalno takmičenje od svog bivšeg kluba, ko mi se rugao što zavisim od pomoći požrtvovanih roditelja penzionera, i da ne nabrajam razne druge nekorektne i nekolegijalne postupke te osobe.

Inače, moj drugar Miroslav Mihalj je bio gost hotela "Narcis". Da je kvalitetan enigmata - nije, ali učestvovao je na turniru u rešavanju zagonetaka, a i na nekim ranijim turnirima koje sam pravio. To znači da je na turniru u šahu bilo četvoro enigmata, a dvojica su bili lokalni šahisti (Dragojlović i Petrović).

Slavko Bovan је рекао...

Vreme je da g. Mlakar umesto Kviska u ruke uzme papagaja!