среда, 19. јул 2023.

IDEMO U KAĆ (3)

Objavljeno na sajtu "Lokaliteta"

Енигмате по први пут одржавају сусрет у околини Новог Сада

Годишњи скуп енигмата из “Енигматског Савеза Србије”, тј. 22. “Сусрети енигмата Србије” одржаће се у Каћу, десетак километара од Новог Сада, у објекту који се зове “Оморика”.

Сусрети ће се одржати од 25. до 27. августа 2023. године.

22. по реду сусрет енигмата договорен је на састанку у ресторану “Оморика”, на ком су присуствовали председник “Енигматског Савеза Србије” Владимир Шарић, власник “Оморике ДМ” Драга Марјанац, председник “Удружења грађана Локалитет” Ђорђе Костић и секретар “Шаховског савеза Војводине” Петар Миличевић.

Свечано отварање ове манифестације одиграће се 26. августа у Оморици у Каћу са почетком у 9:30ч. Уз поздравне речи домаћина и организатора гости ће се моћи послужити освежењем добродошлице и фотографисати са осталим учесницима 22. сусрета енигмата.

“У Енигматском Савезу Србије имамо заиста одличне сарадникe и пријатеље, који већ месецима бесплатно потпомажу наш рад, тако што за сваки број нашег листа “Локалитетов Забавник” ураде укрштеницу везану за тему коју обрађујемо у том броју Забавника. Надам се да ће се Нови Сад и Каћ показати као добри домаћини и подржати ову интелектуалну манифестацију”.  – председник УГ Локалитет Ђорђе Костић.

Нема коментара: