петак, 16. фебруар 2024.

KONSULTACIJE


Поштоване колеге,
обраћам вам се да се договоримо око неколико ствари у вези рада Енигматског савеза Србије у овој години.
1. Дописом - Енигмоинформатором број 1 од 25. јануара - обавештено је чланство о уплати чланарине за 2024. годину где је напоменуто и то да би требало да се одржи седница Председништва 16. марта на Загонетну суботу. У вези тога разматра се могућност да се седница одржи у Коцељеви поводом јубилеја ЕК "Ваљево" (40 година постојања). Стога би требало да се чланови Председништва ЕСС изјасне о могућности да 16. марта могу да дођу и да учествују у раду Председништва ЕСС у Коцељеви.
2. Стигла је понуда хотела "Престиж" из Параћина да се у овом објекту одрже 23. Сусрети енигмата Србије по цени пансиона која важи за шахисте (трокреветна соба - 3.200 динара, двокреветна соба - 3.400 динара и једнокреветна соба - 4.000 динара). Дата су нам два термина : 18. до 20. октобра и 25. до 27. октобра и да им јавимо шта нам више одговара. Обавештавајући вас о овоме очекујем да јавите који би нам термин више одговарао и да ли да прихватимо понуду и 23. СЕС одржимо у Параћину.
3. У вези израде задатака за 23. СЕС ЕК Ниш се прихватио да то уради за Првенство Србије у решавању загонетака. Потребно је да се неко прихвати да припреми ребусе за решавање у паровима и теме за састављање анаграма. 
Такође, потребно је да се одреди  организатор  5. Отвореног првенства Србије у састављању загонетака у 4 етапе (скандинавке, анаграми, ребуси и стиховане загонетке).
4. Потребно је да се предложе  енигмати који треба да добију одређена признања за свој рад на 23. Сусретима енигмата Србије (Повеља за животно дело, Златна повеља, Сребрна повеља, Повеља за издавачку делатност, Јубиларна повеља итд.).
О свему овоме ће се разговарати и потврдити одлуке на седници Председништва ЕСС.
Очекујући ваша мишљења и ваше предлоге срдачно вас све поздрављам.
Председник ЕСС
Владимир Шарић

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Koliki je kapacitet hotela?

Анониман је рекао...


У хотелу "Престиж" се одржавају масовни шаховски турнири и има довољно соба (проверићу колико се може добити једнокреветних соба).

Влашар

Vanja Tomašev је рекао...

Kikinda može da dođe u Koceljevu 16. marta.

Slavko Bovan је рекао...

...I U PARAĆIN :)

Slavko Bovan је рекао...

Meni je svejedno koji od ta dva ponuđena termina bude izabran.

Slavko Bovan је рекао...

23. Сусрети енигмата Србије у Параћину у хотелу "Престиж" од 25. до 27. октобра.