субота, 19. март 2016.

SOFIJIN INTERVJU

Sofija Necin na srbobran. net.
Preporučujem.
LINK JE OVDE

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Hvala na pominjanju (a hvala i na slici u "dresovima")
Љубав према енигматици?

- И то је бакина заслуга. Откад знам за себе, куповала је енигматске часописе у трафици преко пута Општине, учила ме да решавам разне загонетачке форме. Сећам се, и на дан бакиног одласка, дошла је трафиканткиња која је ту годинама радила и донела јој малу «Еуреку» за последњи пут. После сам, у гимназији, имала срећу да упознам професора Милана Милина, који ме упутио у тајне састављања. Члан сам Енигматског друштва «Ђорђе Натошевић» из Сомбора, које чува живу и топлу успомену на професора Милина. За њих се такмичим и лепо се дружимо у Сомбору, а наступим ту и тамо за ЕК Кикинда, као пријатељ клуба.

Ето, живот је крцат збивањима, увек мало времена, али украдем понеки тренутак за ребус или анаграм. То ми освежи дан као егзотичан зачин.

С обзиром да у квизовима срећемо екипу учесника која се често појављује, да ли би посебно издвојила неког кога цениш?

- Да, има та посебна „каста“ која се одомаћила у квизовима (смех- прим.аутора). Упознала сам изузетне људе, ценим и волим Колета, Славка, Владу, Радована... а од колегиница Софију и Милицу. Има и јачих играча, али ово су ми пријатељи. Има противника који су толико добри, да је чисто задовољство у игри невезано за резултат. Снимања дуго трају, и ми се иза кулиса дружимо, размењујемо новости и цаке.

Анониман је рекао...

Па ваљда се зна...
Хвала и теби на деоби :)

С.

ljubica bilalovic је рекао...


To je naša Sofija!!! Još jednom BRAVO!

Анониман је рекао...

Хвала, Виолице! :***