понедељак, 20. јун 2016.

SREĆAN JUBILEJ!



Zlatko Delić ovih dana slavi vredan jubilej - prvih 40 godina godina bavljenja enigmatikom (pasijom poznatijom pod opšteprihvaćenoj sintagmi "Najvažnija sporedna stvar na svetu. (Digresija: Pele je ovo docnije izjavio za fudbal, ali mi znamo da je Kralj fudbala u krivu. Ne, enigmatika je numero uno).
Zlatko jubilej proslavlja svečano i radno, te je u listu čiju naslovnu stranu vidite na blogu (videćete je za koji dan i na kioscima)  sam sastavio, opisao i tehnički uredio sve radove.
"Srebrenku Komadini" čestitam, uz podsećanje da je on uz mnoštvo dobrih i odličnih ukrštenica, da je osvojio on lično i personalno niz nagrada i priznanja na enigmatskim takmičenjima, a u svom vlasništvu ima i priznanje zlata vredno - člansku kartu EKK.
(Uputstvo za čitanje ovog teksta za one koji nemaju smisla za humor - Zlatko i ja se znamo 300 godina, najmanje, a većina naših susreta prođe u šegi-šali-smehu, te sam bio u obavezi da tekst napišem baš ovako. Ako vam se tekst ne sviđa, a vi gledajte slike)

29 коментара:

Nedjeljko Nedić је рекао...

Iskrene čestitke za veliki jubilej i još mnogo dobrih križaljaka!

Rok Ban је рекао...

Čestitka za vrijedan jubilej.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Zlatko,
moje najiskrenije čestitke
za vredan jubilej.
Živadin

Dusan је рекао...

Zlajo,čestitam ti jubilej!

Željko Jozić је рекао...

Čestitka za jubilej!

IlijaO је рекао...

Pridružujem se čestitkama !

Radoja R. је рекао...

Čestitam, Zlatko!

Анониман је рекао...

Čestitka i sa moje strane.

ŠŠtefan Markovič

Marko Mihaljević је рекао...

Čestitam na vrijednom jubileju!

Gojko је рекао...

RUBIKON LETO- U KONTROLE BI

I dalje Zlatko
nek sastavlja glatko!
--------------------
Okrugla brojka-
čestitka i od Gojka!

Luka је рекао...

Čestitka iz Splita!

Mirka је рекао...

Svaka čast, Zlatko.

Migo је рекао...

Česstitka iz Beograda!

N. Petkovski је рекао...

Čestitka i iz vrele Makedonije

Hajro је рекао...

Čestitke za jubilej. Sjetih se prvog susreta prije dvije godine, nakon par minuta je bilo kao da se znamo 40 godina, blagi i strpljivi Gojko i Radoja nisu mogli doći do riječi.

Бранислав Никић је рекао...

Velika čestitka i od mene, uz želju da imaš što više posla (a samim tim i para). Zaokružio si prvih 40 godina, a sada se potrudi da ih bude još toliko :)

Анониман је рекао...

Čekam priliku da neposredno čestitam "kod Muje", kako smo se dogovorili na Uni 2016.
Pozdrav!
Žarko Đokić

Dejan Minić је рекао...

Čestitam!

Mesud је рекао...

Živ i zdrav bio i još mnogo jubileja preturio!

Dragiša је рекао...

Iskrene čestitke!

Unknown је рекао...

Hvala svim čestitarima. Jutros mi Gojko reče da sam ispunio uslov za odlazak u enigmatsku penziju (zna čovjek, radi u Birou za zapošljavanje). Ja ću ipak sačekati onaj uslov "godine života", a poslije ćemo vidjeti.

Kao dodatak na Hajrine (tačne) reminiscencije, samo da kažem da je te septembarske većeri Gojko tri-četiri puta dizao dva prsta i molio Hajru i mene: "Hajte, molim vas, prestanite pričati da i ja nešto kažem".

Rešad Besničanin је рекао...

Zlatko, čestitke za jubiliej!

Gojko је рекао...

Da,Hajro i Zlatko su tada stalno pričali da je i moje dizanje ruke prošlo nezapaženo.Pričali su i glasno tako da taj lokal gdje smo sjedili,ranija Pivnica ,komotno se je tada mogla nazvati i Livnica...Sem toga kad se sa Nebojšom nađem sa Zlatkom nas dvojica od nejag ne možemo doći do riječi...ćutimo kao kakav stećak i mjesto nam je-zapećak....

Unknown је рекао...

Srećno bilo Zlatko!

R.Jovicic је рекао...

Sećam se imena Zlatko Delić još iz vremena kada je svoje radove za list "Marbo" slao iz Knina. Odmah sam uvideo kvalitet njegovih radova koje sam rado objavljivao u navedenom listu.
Učestvovao je i na konkursima, koje je organizovalo Udruženje enigmata "Vuk Karadžić" i sa promenljivim uspehom osvajao visoka mesta.
Lično upoznavanje usledilo je kasnije, što mi je bilo veoma drago. I u Valjevu smo uz kaficu srdačno razgovarali o enigmatici i danima koji su prošli.
Dragi Zlatko, srdačno ti čestitam enigmatski jubilej, želim ti dobro zdravlje i mnogo uspeha u životu i enigmatskom radu. S poštovanjem i pozdravom Radojica Jovičić

ljubica bilalovic је рекао...


Sa malim zakašnjenjem, pridružujem se čestitkama!!!

Анониман је рекао...

SREĆAN ROĐENDAN, PARDON, JUBILEJ!
Pretpostavljam da se ne bi ljutio da imaš 40 godina, ali bi onda imao i manje enigmatskog staža. Lep jubilej, ali će za deset godina biti još lepši.
U svakom slučaju sve najbolje.
Lozničanin

S. Čolaković је рекао...

Pridružujem se čestitkama.
Pozdrav!

Анониман је рекао...

cestitam zlatko. t.popovic