четвртак, 16. март 2017.

ČETVRTO MESTO

Nakon naporne tri emisije polufinala i bez ambicije u takmičenju za treće mesto, lako sam ispustio "bronzanu medalju". (Isti dan, bez pauze, snimane su četiri emisije). Rival je odlični Ivan Gavrilović, kome ovim putem čestitam. Ivan je bio svakako bolji, ali danas gledajući emisiju, vidim da ni ja nisam bio uopšte loš. Sve je bilo dobro do zadnje igre, kada je Ivan pogađao u momentu kada sam se i ja dosjetio rešenja, ali on je imao prednost. Sve u svemu, nastup na ovom kvizu je jedno prijatno iskustvo. 

10 коментара:

ljubica bilalovic је рекао...


Meni je ovaj plasman vrlo pristojan, bez obzira što znamo da si imao i boljih. U svakom slučaju ja ti čestitam!!!

Slavko Bovan је рекао...

Hvala, Ljubice.
Vrlo sam zadovoljan.
Od sutra pratimo finale.

Slavko Bovan је рекао...

Jedaan kolega mi šalje SMS i kaže da sam, u stvari PETI, a imao je i dodatno objašnjenje. Slažem se. Peti sam!

Migo је рекао...

Nadam se da kolega nije ostao anoniman?

Slavko Bovan је рекао...

Nije. Ovaj je meni naklonjen pa se malo šali.
Anoniman je onaj današnji provokator kome sam obrisao jednu rečenicu komentara.

Slavko Bovan је рекао...

Ako bacite pogled na ovu listu najčitanijih postova, vidjećete sa su ove objave o kvizu vrlo popularne. Izgleda da imam dosta navijača. Zahvaljujem.

Небојша је рекао...

Штета што си наишао на јаког противника у полуфиналу ;), ваљда ће макар неко од твојих навијача (навијачица) и поред тога навијати за мене..

Slavko Bovan је рекао...

Danas mi je dodatno uljepšan dan jer mi je stigla slika sa jednim komentarom mog najvećeg fana (znate ga). Komentar je tako smiješan da (što bi Kikindđani kazali) NEMAM REČI. Kada me malo prođe euforija od veselja koje mi je izazvalo saznanje da je "navijač" pomno pratio dešavanja, možda sliku i objavim da se veselite i vi.

Slavko Bovan је рекао...

Nebojša, imaš makar jednog navijača (mene). Iako nisam dobro tehnički opremljen, izvještaji o svih 5 finalnih emisija biće objavljeni.

ljubica bilalovic је рекао...


Iako Nebojša nije puno prisutan na enigmatskoj sceni, on je svojim skromnim učešćem zabilježio zavidne rezultate. Zato Nebojša ima ovdje više od jednog navijača (tebe). :)