недеља, 2. јун 2013.

NOVA KNJIGA


Раније најављена књига Драгана Лојанице "100 година укрштених речи" изашла је из штампе и може да се набави код аутора по цени од 500 динара.      
Књига је на А5 формату, број страна 150, меке корице, црно бела техника.
Тел: 011/3541 484 или 064/3367 591

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Knjigu naručih (što i vama preporučujem). Na taj način se pomaže štampanje narednih knjiga.

U najavi su još neka enigmatska izdanja (rečnici, knjige, priručnici). Sve važne informacije moći će da se pronađu na (i) ovom mjestu.

Миле Јанковић је рекао...

Naslovna strana je katastrofalna, vise crnih nego belih polja, jako losa preporuka za knjigu, uz to autor knjige je trecerazredni enigmata, tako da ne verujem da knjiga moze biti zanimljiva.

Mile Jankovic

Slavko Bovan је рекао...

Ni meni se ne dopada naslovna strana, ali bih ipak sačekao da vidim šta je unutra.

Анониман је рекао...

...*autor knjige je trecerazredni enigmata...* -reče MJ, ničim ne dokazavši lično mišljenje. Ali, svako ima pravo na svoju ocenu, bez obzira... Važno je da je još jedna knjiga na enigmatskom tržištu, pa ko voli... Čestitke autoru za uloženi trud i poziv na razmenu.
Nikola ČD Pešić

M.Paunović је рекао...

Koja drskost da se knjiga kritikuje pre nego što se vidi i pročita (na osnovu utiska stečenog prema izgledu korica)! Gospodine MJ, šta tek reći o kvalifikaciji da je autor "trećerazredni enigmata". Čime ste se to kvalifikovali da budete vrhovni presuditelj? Umesto da apriorno pljujete nečiji trud, bolje bi bilo da sednete i napišete najbolju knjigu. Poštujem samo princip "knjigom na knjigu". M.Paunović

Миле Јанковић је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Miroslav Cvetković је рекао...

Koliko je loše unapred proglasiti neku knjigu bezvrednom, toliko je (a možda i gore) samo afirmativno pisati o mnogobrojnim enigmatskim knjigama koje su poslednjih godina preplavile ove naše prostore - malo, malo, pa neki naš kolega nešto objavi. Nisu baš sve te knjige i knjižice toliko dobre da, ama baš niko ne napiše neku ozbiljniju kritiku.
Najopasnije među ovim knjigama su rečnici: autori su, uglavnom ljudi koji ne govore nijedan svetski jezik, a ni maternji im nije baš najjasniji. Uvrštavanje reči koje uopšte ne postoje (ne izgovaraju se tako) i navođenje dnevnih novina i Interneta kao "proveren" izvor, zaista je smešno(kasnije ove "rečnike" drugi autori navode kao izvor za neku od biser-reči). Ima i knjiga u kojima autori objavljujući svoje enigmatske radove sami odlučuju da li je rad dobar, sami su urednici, sami lektorišu, sami rade pripremu za štampu... Rezultat ponekad bude tragikomičan (najčešće je i grafički izgled dovoljan da vam se smuči), ali se još niko nije odvažio da napiše da KNJIGA NIJE DOBRA iz tog i tog razloga - da se ne zameraju. Čemu to vodi, zaključite sami - ja neću pisati o knjigama koje nisam video i pročitao, ali da sam u rukama imao nekoliko "knjiga" na koje je uzalud potrošeno vreme i novac, a da sam o njima ipak čitao hvalospeve, to je istina. Jednom ću, kad budem imao vremena i volje, o nekoj od tih "izdanja" i napisati SVOJE MIŠLJENJE.