четвртак, 16. октобар 2014.

ANAGRAMIRANJE (1191)

I VEČNO "STVORENJE"
Autor: Gojko Mandić
(Biće i drugog kola naslovnih anagrama)

15 коментара:

IlijaO је рекао...

Kad već neće nitko:VEČERNJE NOVOSTI

Миле Јанковић је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Večernje novosti je tačno.

Slavko Bovan је рекао...

Kao što se vidi na naslovnoj strani danas je "rođendan" ovog lista.

Zdenko је рекао...

ON REČE: VONJ VESTI!

Slavko Bovan је рекао...

@Mile Janković.

Dobri moj Faraonu, i ja sam načuo da ima nekakav sastanak u subotu u Beogradu, ali vjerujem da ti imaš preciznije informacije o čemu se radi. Mene je zvao Ljubiša Banović da mi kaže da sam pozvan. Danas ću se raspitati ko je organizator, šta je teme sastanka...Pominjano je neko "sve je plaćeno" pa zaključujem da je nekakav ručak u pitanju. U principu, uvijek sam za spreman za okupljanja enigmata, ali planiram da idem na Sajam za desetak dana(i tadašnji skup enigmata)te ću morati da napravim kalkulaciju troškova. U svakom slučaju, velika je šansa da u subotu budem u BG. (Kao što rekoh, danas ću se raspitati ko, šta,...)

Миле Јанковић је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Миле Јанковић је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Razgovor je trajao oko minut. Treba da saznam: gdje, kad(u koliko sati), zašto, ko je organizator, koja je tema skupa, kojim povodom, ko su učesnici...

Dakle, načuo sam da u subotu ima neko opkupljanje enigmata. Sve ostalo ne znam.
Vrlo važno pitanje koje ću postaviti organizatoru (kada saznam ko je organizator) glasi: Zašto sada kada je moglo sve da se spoji za deset dana na Sajmu, ili se svi gosti (Ko su gosti, takođe, pojma nemam) prilagođavaju prema nekome ili nečemu. Da je skup DANAS znao bih da je zbog Putina, ovako ne znam. Saznaću.

Slavko Bovan је рекао...

Da zam detalje već bi obavještenje bilo na ovom blogu. Pošto ne znam da li je skup otvorenog tipa ili intimna sjedeljka, čekam da iščačkam precizne informacije.

Миле Јанковић је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Миле Јанковић је рекао...

Izvinjavam ti se što sam te uopšte pitao o ovome. Radi šta hoćeš.

Slavko Bovan је рекао...

Ne znam ni zašto. Možda me ovu kao specijalnog izvještača?

Znam da je u BG i da je prije podne. Gdje (u kojoj zgradi) i kada (u koliko sati).

Znam samo da nije nikakav zvanični skup, jer da jeste bilo bi na sajtu ESS-a. Koliko sam zapazio nema obavještenja ni na drugim blogovima, sajtovima.

Najvjerovatnije je u pitanju neko neobavezno druženje.
Ovih dana imao sam drugih obaveza pa o tome nisam razmišljao, večeras i sutra ću se pripremati za suboru. Inače razgovor je bio prekjuče popodne (a bio sam bunovan jer sam prilegao na 15 minuta da se "resetujem"). Večeras ću zvati Lazarevića, jer mi se čini da je Ljubiša pominjao Novu Zagonetku.

Slavko Bovan је рекао...

Zašto sada izbrisa ove komentare. Ja ti odgovaram krajnje iskreno, a ti se sada brecaš.
(Za tvoju informaciju, mislim ići u subotu u BG, ako bude izvodljivo)

Slavko Bovan је рекао...

Sada sam zvao Lazarevića i saznajem da je i on (samo) gost na skupu koji organizuje Željko Dimović u "Mornaru" u subotu u 10.30. Ni on ne zna sa sigurnošću šta je povod, ali pretpostavlja da će se preteresati pitanje predsjednika ESS-a. Ni on ne zna ko je sve pozvan, ali zna da je poziv dobio Milenko Mijatović.
Sazajem da je Nova Zagonetka donijela odluku o citiram: "Zamrzavanju članstva u ESS dok je predsednik Živanić".
Pitam za skup na Sajmu, i zašto ovo nije organizovano taj dan, a on reče da ne zna i da ćemo se (svakako) sresti na Sajmu.
Valjda će stići neke preciznije informacije.

(Ovo gore napisano možda će zbuniti čitaoce. Pitate se kakve ovo veze ima sa "Anagramiranjem". Odgovaram na pitanja/e M. Jankovića koje je on u međuvremenu obrisao a odnose se na skup enigmata u subotu u BG)