петак, 24. мај 2019.

REZULTATI 6. KOLA



11 коментара:

Svetlana је рекао...

Oho, Ilija grabi ka cilju. Hajde učesnici, ne dajte se! :)

Slavko Bovan је рекао...

Eh, da znate ono šta ja znam :)

Slavko Bovan је рекао...

Jedno 7-8 učesnika ima teoretsku šansu da postane pobjednik u generalnoj konkurenciji (šest najboljih plasmana), ali praktično od rezultata zadnja dva kola zavisi ko će od TROJICE biti šampion.

Što se tiče kategorije "najuporniji učesnik" tu se trka vodi između više učesnika (Na našu sreću, izgleda da će najmanje 25 učesnika učestvovati u svim kolima). Dakle, odlučivaće ukupan broj osvojenih poena.

Dame imaju svoju "borbu", ali mislim da će biti nainteresantnije biti pitanje srećnog dobitnika. Žrijeb ćemo prepustiti marku (a možda se dogovorimo da to obavimo u "direktnom prenosu").

Slavko Bovan је рекао...

Pripremite se za jedno sprintersko kolo u 20 sati. Podmažite tastaturu, a za one koji sporije kucaju (tupkaju) predlažem da angažuju daktilografa. Slutim da će odlučivati desetinke, ako ne i stotinke sekunde.

Svetlana је рекао...

Samo da ne budu fudbalski golmani. :D

Slavko Bovan је рекао...

Neće, ali ne garantujem da neće biti sudije u vaterpolo-ligi Palaua :)

Slavko Bovan је рекао...

Kada smo krenuli (ihahahaj...još prekjuče) učinilo mi se po OGROMNOM interesovanju (kao administrator mogu da pratim kretanje posjeta i "kliktanje" po blogu) da ćemo lako potući rekord kada su u pitanju internetska rješavačka takmičenja. Ako se ne varam, na TIO je jedne prilike Dejanove rebuse rješilo (upisalo se u tabelu) tridesetčetvoro (34). Brzopleto pomislih da ćemo ovdje imati bez ikakvih problema najmanje 40, ali dostigli smo "samo 33". Nikad mi nije bio jasan "strah" nekih redovnih i osvjedočenih DOBRIH rješavača (svakodnevno potvrđuju svoju umješnost na enigmatskim blogovima) koji se ne usuđuju da se malo i takmiče. Još nismo nikoga bičovali ako nije POSTIGAO MAKSIMALAN BROJ BODOVA. Naprotiv! Zato skidam kapu nekolicini učesnika aktuelnog takmičenja, koji nastupaju rekreativno - iz gušta. Iz ponašanja trojice-četvorice zaključujem da oni neće ni da zavire na Google, te da pošalju ono šta odgonetnu bez ikakvih pomagala. Svaka čast!
Uostalom, možda će žrijeb biti naklonjen i nekom "fenjerašu". (Priznajem, potajno se nadam takvom ishodu izvlačenja imena srećnog dobitnika)

Svetlana је рекао...

Vidi se iz aviona ko ne koristi Gugl: Dejan, Vladimir, Mihajlo i Željko. (nadam se da nisam nikoga izostavila).

Meni ovo takmičenje više dođe kao neko takmičenje logičkog tipa, pošto uglavnom pokušavam da pogodim kako bi se neko mogao zvati ili prezivati na osnovu zadatih slova, pa onda tražim na Guglu osobu sa takvim imenom. Nemam grižu savesti zbog toga, jer znam da to rade i (skoro svi) ostali, a oni koji imaju znanje, uvek će mnogo brže rešiti nego ja. To će se najbolje videti kod rezultata današnja dva takmičenja, gde sam do rešenja morala doći na najteži i vremenski najzahtevniji način. :D

Jedino mi je žao što mi je struje nestalo baš juče kod "životinjskih biljaka", koje su mi bile lako rešive. Bolje da je danas. :D

Slavko Bovan је рекао...

Zaključujem da ovo hoćete da produžimo na još 5-6 dana :)
(Marku je ostalo materijala)

Slavko Bovan је рекао...

Trenutno pravim pauzu od svega (Nekoliko vas je upoznato s čim se "zabavljam" ovih dana). Pijem kaficu smirušu (opuštaljku) i s nestrpljenjem čekam 20 sati da počnu da blingaju svi uređaji (Kada mi stižu poruke, "sviraju" mi kompjuter i telefon, a to u vrijeme slanja vaših odgovora otprilike zvuči ovako: (broj tačaka je broj sekundi razmaka): dring (telefon javlja da je stiglo na yahoo) - bloing (gmail) - plog (kompjuter prijavljuje).

droing.plop...droingplopbloing.bloingdrongdrongdorong...plop.plop.plop..droing.plob.broing (to traje jedno pola sata) ..............................................(nakon 24 sata) droing (poruka od dragog kolege koji voli da stavi tačku na I)

Aleksandra је рекао...

Mogle bi da padnu asocijacije, za promenu :)Samo da nije opet fudbal i sport :)