среда, 2. јануар 2013.

KOREKCIJA TABELE

Zbog greške na serveru, rešenja rebusa koja je slao Željko Prvanov su lutala bespućima interneta duže od 24 sata. Nakon provere tajminga, objektivni žiri je izvršio korekciju tabele (Prvanov je na vreme, u prvoj fazi, poslao tačno rešena tri rebusa). Dakle, imali smo 21 takmičara.
Još jednom molim dobitnike nagrada koji nisu javili svoje adrese da to učine kako bi im mogao poslati knjige.

5 коментара:

Анониман је рекао...

Šta je ovako sitno?

Lozničanin

Анониман је рекао...

Pozdrav,
riješio sam nešto rebusa, da sam se potrudio mozda bih i ostvario nekakav plasman, no na kraju (u stisci s vremenom) nisam ništa ni slao. Odlični rebusi, sviđa mi se način na koji kolega Sečujski razmišlja, donio je neke nove ideje i podvrste u enigmatiku. S druge strane izdvajam jedino rebus s rješenjem PRIMABALERINA kao nešto otprije poznato, ne znam kad i ne znam gdje, al' mi ga je netko već kazao. U svakom slučaju - bravo za autora, bravo za domaćina.
Filip

Slavko Bovan је рекао...

Treba kliknuti na tabelu i postaje odgovarajuće veličine.

Milan S. је рекао...

@Filip

Ako je odranije poznat, voleo bih da jednom vidim originalnu grafičku realizaciju - znam koliko sam se napatio s ovom :)

Što se ponavljanja ideja tiče - zaista se trudim da do toga ne dođe, ali kad se zadaci pripremaju za neko takmičenje, moraju se držati u tajnosti - i onda nema ko da ih proveri na vreme. Bilo bi dobro kad bi se sastavljači rebusa bolje potrudili da makar svoje reprezentativne ideje upišu u bazu objavljenih rebusa (link "Objavljeni rebusi" u desnoj koloni!) - na taj način bi i oni bili donekle zaštićeni kao autori, a i ljudi koji kasnije dođu na istu ideju mogli bi da se poštede neprijatnosti da objavljuju nešto već poznato.

Još jednom hvala svima na učešću (i na pohvalama), zaista je pravo zadovoljstvo potruditi se oko rebusa ako znate da ćete oko njih okupiti prave ljubitelje, i to sa ovoliko širokog prostora.

Slavko Bovan је рекао...

Svakako valja ponoviti da smo imali takmičare iz pet zemalja.