среда, 22. јануар 2014.

ROĐENDAN(S)KA (2)


7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ovdje nije obilježen (najmanje jedan) tematski pojam :)

Анониман је рекао...

Slavko, Slavko... samo zakuhavash, no imash pravo, tu (a i u drugom radu) ima raznih opcija za "chitanje izmedju redova", a i slucajnosti (npr. Serhio je ime mog shefa na poslu, krasan cova).
HH

Mandrak је рекао...

Priznajem, KOMENTAR je prvi pojam koji sam upisao (nakon što sam postavio tematske). Kasnije sam to malo modifikovao, a spontano su iskrsle još neke reči koje imaju veze sa slavljenikom: bahanalije, vruće pantalonice, poroci... :)
Zezam se malo, mislim na NEUMORNOST.

Btw, postoji samo jedan Dragan Nikolić za koga ima mesta u mojim ukrštenicama (onaj što reklamira Grand kafu), tako da to nije tematski pojam ni u dalekoj asocijaciji. :)

Анониман је рекао...

Bravo Slavko, evo ga ide josh komentara... i ja sam pomislio na NEUMORNOST. Ovdje mi pade na pamet serija radova za Feniks gdje sam pochinjao od NEISCRPNOST i to jeste nekakva moja "poruka", misleci na neiscrpnost ljepote jezika, bilo je, i josh je, vrlo zanimljivo istrazivati sta se moze skombinirati pochinjuci od te rijeci... redovno sam pochinjao od slova "C" pa su u drugom smjeru isle FRANCUSKA SALATA, CRVENOKRVNOZRNCE, GEORGE CLOONEY, LANCE ARMSTRONG, MANCHESTER UNITED i josh nekoliko (mozda ukupno 10-ak bushmana).
Nemam nista protiv ni poroka, bahanalija... bravo Mladene.
HH

Slavko Bovan је рекао...

a ĆATO, SIFIF, OLOVKA, FARAON... :)

Slavko Bovan је рекао...

Uvijek mi je drago kada u sve ubacimo dozu ležernosti (čitaj: šege-komike)

Анониман је рекао...

Ma kakva slučajnost.! Znao sam ja da Ti se šef zove SERHIO. Slavko zabrljao i nije "označio" i treći tematski pojam u belini. A jedva sam ga uklopio.:)
Saša