уторак, 3. јун 2014.

IDEMO U BOR (5)



PAŽNJA, PAŽNJA!

DOĐITE   U   BOR!

   Dana 03. 06. 2014., u 7.30 časova, zamenik predsednika opštine Bor, g-din Saša Vukadinović, primio me u vezi organizacije 14. Susreta enigmata Srbije.

   Ekipa Enigmatskog kluba „Bor“, kao organizacioni odbor nije bila u punom sastavu na ovom sastanku, jer Radomir Matić je pod lekarskom terapijom, dok Bora Stanković je na godišnjem odmoru.

   G-dinu Saši Vukadinoviću obrazložio sam kako je Enigmatskom klubu „Bor“ tj Boru pripala čast da ove godine bude domaćin 14. Susreta enigmata Srbije. Obrazložio sam i program boravka i aktivnosti u dane susreta, od enigmatskih takmičenja do turističkog programa tj obilaska znamenitosti Bora. Da bi bili dobri domaćini , predočio sam šta treba da se preduzme i uradi.

   G-din Saša Vukadinović prihvatio je iznete činjenice i rekao da realizacija ovih Susreta da se odvija u okviru programa „Dani Brestovačke banje“, koji su oko 20. avgusta.

   Takodje, g-din Saša Vukadinović prihvatio je poziv da svečano otvori ove Susrete , što je ujedno i znak da se grad Bor prihvata pokroviteljstva 14. Susreta enigmata Srbije, koji će se održati u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru, u terminu od 29 – 31. avgusta 2014.

Bor, 03.06.2014.                                                                        Krsta Ivanov

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Srećno!

Slavko Bovan је рекао...

Čujem li ja to uzvike: "Idemo, idemo!"

Belirac је рекао...

Pa naravno...

Анониман је рекао...

Kohortaš sigurno dolazi. Dakle, jedan Osječanin sigurno će biti prisutan. Jedva čekam susrete.
Josip D.

N. Petkovski је рекао...

Ko će pre stići u Bor - Skopjanac ili Osječanin?

Анониман је рекао...

ja ću učiniti sve da ekipa riječkog Feniksa (jedna kola) stigne u Bor. Pero

Slavko Bovan је рекао...

Lijepo! Koliko sam informisan i u Kraljevicu stiže nekoliko enigmata iz Srbije.

Анониман је рекао...

Odlicno. Ja sam se neki dan vratio iz Barcelone pa nisam mogao odgovoriti. Ovaj vikend sa svojim urednicima pravim raspored dogadjanja pa cu u ponedjeljak svima javiti. Spremite opremu za kupanje jer natjecanja su na plazi (dan i noc). Pero