субота, 28. јун 2014.

VALPOVAČKI GODIŠNJAK



PROMOCIJA "VALPOVAČKOG GODIŠNJAKA"
(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)
Piše: Jovan Nedić
U valpovačkom Centru kulture M. P. Katančić održana je u petak, 27. juna 2014. godine, promocija 19. broja "Valpovačkog godišnjaka", koji ima 192 stranice. Promociju je vodio Josip Matijević, o sadržaju godišnjaka govorio je njegov urednik Stjepan Najman, a potom su dvojica autora: dipl. inž. biologije Zdravko Pavlović i prof. Dalibor Košutić govorili o svojim člancima. Između njihovih izlaganja okupljenoj publici predstavila su se tri učenika Osnovne glazbene škole Valpovo: Mihael Šišić (violina), Pjero Maltar (gitara) i Ivana Orešković (tamburica).
I u ovogodišnjem izdanju "Valpovačkog godišnjaka", kao i u prethodna dva, objavljen je veliki članak na 12 stranica sa šest ilustracija u boji o aktivnostima u prethodnih godinu dana Zagonetačkog kluba Osijek (Zakos) i njegovih članova zakosovaca. Članak "vrvi" enigmatskim imenima od Osijeka do Splita i od Skoplja do Ljubljane, a što još u njemu piše, saznaćete kad ga pročitate…

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Već znate, ali da ponovim - Rado objavljujem ovakve priloge.

Belirac је рекао...

Zahvaljujem Stjepanu Najmanu što je omogućio da se u "Valpovačkom godišnjaku" redovito objavljuju članci o enigmatskim aktivnostima u našem kraju.
Već sad vidim da će za jubilarni, 20. broj biti dosta enigmatskih materijala...

Rok Ban је рекао...

Gdje se mogu pročitati napisi o enigmatici?

Belirac је рекао...

Za sada se tekst iz 19. broja može pročitati samo u godišnjaku.