петак, 6. јун 2014.

PRIPREMA ZA ZAGREB

Dan enigmatike 2008.( foto: J. Nedić)
Kako saznajem iz dobro obaveštenih izvora, pripreme za veliku proslavu povodom 1000-tog broja "Kviskoteke" teku po planu. Sve je spremno da to bude susret za pamćenje, a čujem da su upućeni pozivi većem broju enigmata iz Hrvatske i regiona. Na Jarunu sam bio prošle godine i iz ličnog iskustva mogu kazati da ovakve skupove (ako se ikako može) treba upisati u svoj rokovnik sa oznakom "obavezno!".
Jovan Nedić me podseti da sam na "Kviskotekinoj" proslavi "bio prisutan" i 2008.godine. Evo dokaza! (Zadatak: Pronađite me na fotografiji)

5 коментара:

Tonči Milat је рекао...

Slavko, zanimljivo da spominješ baš ovaj rebus, jer smo o njemu popričali na druženju u Incognitu (ja sam mislio da je Milićevićev, no Filip me ispravio).

Koliko se sjećam, tema su bili rebusi s "dalmatinskim" štihom, i raspravljalo se zadovoljava li ovaj (inače vrhunski) rebus propozicije natječaja, budući da niti jedan pojam sam po sebi nije dalmatinski (samo ga crtež čini takvim).

Usput, rješenje rebusa: OBILJE ŽENA SA STRICEM (obilježen as, as, trice "M").

Slavko Bovan је рекао...

Vidi, vidi...o mom rebusu se razgovaralo u veselom društvu u Incognitu. Zanimljivo.

Zaboravio sam kakve su bile propozicije, ali sjećam se da mi se i tada činilo da se moj ukus i ukus žirija nisu podudarili (kada su moji rebusi u pitanju).

Slavko Bovan је рекао...

Još jedno zahvaljujem Jovanu koji me podsjeti da sam bio na Kviskotekinoj proslavi i onda kada nisam bio :)

Tonci је рекао...

Meni je bilo drago sto je pobijedio korculanski rebus MORESKU RESI DRAZ (more, skure, sidra Z)

Slavko Bovan је рекао...

Danas mi je poštom stigla pozivnica za enigmatski događaj desetljeća "Kvisko sa zvijezdama". (Pohvala za dizajnera pozivnice!)

U pozivnici je potvrda nezvaničnih najava - pjevači: Nina Badrić i Halid Bešlić, voditelji: Oliver Mlakar i Tarik Filipović.