уторак, 3. јун 2014.

REČ PO RIJEČ (554)



VOJVOTKINJA OD ALBE
Španska vojvotkinja od Albe (87), za neke kontroverzna, za neke hrabra, ima najveći broj plemićkih titula, veliki broj književnih naslova i milijardu evra na računu, ali najveću pažnju privlači zbog brojnih plastičnih operacija koje su sada potpuno promenile njen lik. Puno ime Vojvotkinje od Albe je: Maria del Rosario Kaetana Paloma Alfonsa Viktoria Euhenija Fernanda Teresa Fransiska de Paula Lurdes Antonia Hosefa Fausta Rita Kastor Dorotea Santa Esperansa Fic Džejms Struart de Silva Falko Gurtubaj.
Broj knjiga koje je napisala iznosi 44, a po rečima njenih bliskih prijatelja, ona je izvršila i toliko plastičnih operacija.
Vojvotkinja od Albe ne samo što je najbogatija, nego i najinteresantnija žena u Španiji. Ona se teško kreće, a još teže govori. U TV emisijama u kojima gostuje, njen govor se prati prevodom.
Ipak ona je već stara i to je normalna stvar, ali starost je znatno otežana zbog hirurških zahvata. Iza sebe ima tri braka u kojima je dobila šestoro dece. Vojvotkinja sve više gubi rat sa starošću, što pokazuju i njene najnovije fotografije. Pre samo tri godine je imala hrabrost za veliku odluku. Ona se udala za 24 godine mlađeg Alfonsa Dijeza. „Udajem se zato što se Alfonsu i meni sviđaju iste stvari, ja sam katolkinja i ne mogu da živim u grehu“, rekla ona.
(Prilog: Nikola Petkovski)

1 коментар:

Zdenko је рекао...

ODVOJIV AKT LOBANJE!