понедељак, 9. јун 2014.

SKUPŠTINA NOVE ZAGONETKE

Piše: Aleksandar Janković
U subotu 7.6.2014.godine, u hotelu Mažestik u Beogradu, održana je Godišnja skupština EK ''Nova zagonetka''. Radni deo je trajao od 12.00 do nekih 14.00, posle čega je organizovan ručak i druženje prisutnih. Skupštini je prisustvovalo oko 30 članova i gostiju, među kojima su bili: pesnik i prevodilac Nikola-Kolja Mićević iz Banjaluke, Mile Janković ispred EK ''Piramida'' iz Novog Sada, Radojica Jovičić ispred UE ''Vuk Karadžić''... Potpun spisak učesnika i gostiju i tok skupštine moći će da se pročita u narednom ''Vesniku'' EKNZ, odnosno kad se objavi zapisnik sa skupštine.
Skupština se odvijala prema dnevnom redu; usvojeni su izveštaj o radu, planovi rada, rezultati 6. ''Memorijala Srboljuba Stankovića'', dogovoren (upućen poziv prisutnima) odlazak na naredne susrete (Bor) i na enigmatsku koloniju ED ''Đorđe Natošević (Sombor), diskusije...  Skupština je naložila (ovlastila) predsedništvo kluba da u narednih 15 dana  raščisti odnose sa članom predsedništva kluba i predsednikom ESS Miloradom Živanićem i da shodno rezultatima preduzima dalje mere.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Hvala Aco.
Ako stignu i neke fotografije biće objavljene.

Slavko Bovan је рекао...

Meni je žao što nisam uspio da ovaj skup enigmata udjenem u gust raspored. Dakle, ništa od onih šest od šest (skupova) koje sam planirao do kraja godine.

Миле Јанковић је рекао...

I meni je žao.

Slavko Bovan је рекао...

Hvala Mile na podršci.
Sada planiram odlazak u Zagreb. Valjda tu neće biti (većih) problema.

Миле Јанковић је рекао...

Biće sutra detaljniji izveštaj.