субота, 4. октобар 2014.

KVIZOVKA (3)

Luka i Miro (Foto: I. Čotić)
Piše: Luka Pavičić
Poštovani,
Na povratku sa netom održanog turnira Memorijal Z,Jurkovića – Mihovljan 2014, a u želji da se KVIZOVKA iga više od jedanput godišnje, Miro, Pero i ja dogovorismo, da već u studenom organiziramo druženje kvizovkaša. Obzirom da je Split Vama malo "vanka ruke", odlučismo da bi se turnir održao u Hotelu Frankopan u Dugoj Resi.

Na toj destinaciji se već nekoliko godina održava logičko natjecanje ZeKa, te smo zamolili Zrinku Kokot da ih kontaktira, te dobismo povratnu informaciju da su mogući termini
15-16 studenoga 2014.
22-23 studenoga2014.
Molio bih Vas da tijekom slijedećeg tjedna javite vašu zainteresiranost za sudjelovanje, te da se očitujete koji Vam je termin prihvatljiviji, kako bi na vrijeme mogli izvršiti rezervaciju hotela. Svoje odluke pošaljete ne e-mail Miru Šariću  miro.saric@st.t-com.hr, ili ga nazovite na 091 65 19 580.

Cijena kotizacije će ovisiti o broju učesnika no ona ne bi trebala premašiti 400 KN. U tu cijenu je uključen smještaj, prehrana, sala i nagrade, dok bi se piće plaćalo.

1 коментар:

Slavko Bovan је рекао...

U principu, uvijek sam zainteresovan za ovakve akcije, i ima šanse da dođem do Duge Rese. Ipak, pošto nisam 100% siguran, bilježite me kao potencijalnog učesnika.