субота, 4. октобар 2014.

NOSTALGIJA (308)

Hotel "Sedra" na Uni. Godina 1990. Kvizovka. Hasan Pašić (tada iz Zvornika), Feriz Kurtaljević (tada iz Ključa) i Slavko Bovan (tada iz Sarajeva).

5 коментара:

Mesud је рекао...

Stara dobra "Sedra" još uvujek radi, ali koji kilometar uzvodno prije 10-ak godina sagrađen još jedan hotel koji se zove "Kostelski buk". Ko zna, može biti da se i u jednom od ova dva hotela dogodi neko enigmatsko druženje.....

Анониман је рекао...

Nema razloga da se ne pomaknemo dalje od Mesudovog "moze biti". Nekidan smo nas dvojica govorili o tome kao dobroj ideji i zajednickoj zelji koja i nije neostvariva. Prvo pitanje koje treba rijeshiti je kalendar - na turniru u Medjimurju sam pomenuo ovu ideju, svi rekoshe da je maj 2015.otvoren. Evo ovim putem pitam i ostale potencijalne organizatore mozemo li rachunati da je maj 2015. "nash".
Hajro

Slavko Bovan је рекао...

Prvo i osnovno: IDEJU VALJA PODRŽATI! (Ja sam se već obuo za put)

Slavko Bovan је рекао...

I prošle godine u ovo vrijeme govorio sam (a sada ponavljam) da bi već do kraja godine trebalo utvrditi kalendarijum za narednu godinu i uskladiti enigmatska dešavanja u ovom dijelu Evrope da se ne poklope.

Dakle, potez je na ESS i HZS i klubovima koji organizuju tradicionalna okupljanja.

Ako sam dobro shvatio, Supština ESS je u martu, Široki Brijeg bi trebalo da bude u avgustu (početkom), Sremska Mitrovica u septembru, Varaždin u oktobru.

Mesud је рекао...

Nekako sve miriše da je mjesec maj pogodan.
Hvala Slavku na vrlo konkretnom podstreku koji bi mogao "nadležne" navesti da se izjasne o pogodnosti ovog mjeseca.