среда, 1. март 2017.

ZAVRŠNI RAČUN

Enigmatski klub "Kikinda" je, u zakonskom roku, predao ZAVRŠNI RAČUN za 2016. godinu. To je prvi put da imamo tu obavezu, pa smo potražili stručnu pomoć. .
Moramo se zahvaliti knjigovodstvenoj agenciji (Neće da ih reklamiramo!) jer su sve uradili po povlašćenoj ceni. Kažu, da smo to zaslužili jer imamo dobar ugled u gradu. Hvala im! Zahvaljujemo i kolegama iz UE "Vuk Karadžić" koji su nam dali prve smernice.
Taksa APR-u je, takođe, uplaćena.

6 коментара:

RAJOVIC VERICA је рекао...

Slavko,ti si odgovorna licnost,volis svoj klub,izuzetno postujes clanove, tako da je suvisno komentarisati tvoju azurnost.Ali samo bih dodala da pored svih privatnih obaveza VElIKA JE TVOJA LJUBAV ZA ENIGMATIKU.Cestitam kao clan kluba!

Slavko Bovan је рекао...

Hvala na lijepim riječima.

Slavko Bovan је рекао...

Predsedništvo EKK još se nije sastalo zbog izvesnih okolnosti(Većina članstva zna o čemu je reč jer su dobili mejl). Čim se steknu uslovi, nadamo se što pre, EKK će uputiti dopis predsedništvu ESS sa protestom jer je onaj pamflet "Piramide" uopšte uvršten u dnevni red na zasedanju Skupštine, a da prethodno o njemu nije raspravljeno u predsedništvu ESS.
Lista mogućih odgovora na dva pitanja -Zašto nije Skupština zakazana na vreme? i Zašto se nije sastalo predsedništvo ESS da pripremi Izbornu skupštinu?- sve je duža, a odgovori se sami nameću.

RAJOVIC VERICA је рекао...

Mozda to netreba polemisati jer je to ranije uradjeno a na skupstnu ste dosli da se malo druzite i malo opustite uz koju"casicu"!

Анониман је рекао...


ANAGRAM ČESTITKA

IZVRŠ(E)NA RUČNA akcija
predat APR-u izveštaj
o stanju finansija!
Kikindjani su naj, naj!

VlaGor


Анониман је рекао...


Rešenje anagrama je: ZAVRŠNI RAČUN (-E)

VlaŠar