четвртак, 22. август 2019.

DOŠTAMPAVANJE ALMANAHA

Piše: Krsta Ivanov
Pozivam zainteresovane kolege – učesnike, a koji nisu nabavili primerak АЛМАНАХ Сусрета енигмата Србије, 1 – 17 (1998 – 2017), Бор, 2017, da se prijave kako bi se isti doštampao, ali najmanje u 10 primeraka. U ranijim razgovorima, Živković iz Jagodine i Babić iz Koceljeve, izrazili su želju za primerak.
Ako bi se ovo realizovalo zainteresovani bi primerak dobili  u Vrnjačkoj banji, na 19. SES-u, i to 14. septembra, kada ću na iste prisustvovati.
Cena po primerku u koloru je 600, oo din.
Prijave se vrše na e-mail: kivanov@mts.rs   ili tel. 063/ 72 70 488.

10 коментара:

Krsta је рекао...

Rok za prijavljivanje je 04. 09. 2019.
Pozdrav.

Slavko Bovan је рекао...

Dakle, Krsto...vidimo se u VB! (Juče smo Zlatan i ja još jedno pretresli temu SES-a i oko SES-a, te smo postigli neke dogovore).

Dejan Minić је рекао...

Na putu za Goč, dva puta sam ove godine prošao kroz VB i od mene dosta:)

Dejan Minić је рекао...

Na samom ulazu u VB nalaze se dve velike staklene bašte sa cvećem, pa preporučujem enigmatama da se ne obrukaju kod žena.

Slavko Bovan је рекао...

Najbolja od svih žena insistira da i ona ide u VB, jer (citiram) "neće iz medija da saznaje šta se događalo" (aluzija na SM)...a ja pokušavam da je odgovorim od te namjere. Vidjećemo, ali iskustvo mi govori da će (najmanje) dvoje Bovana vidjeti VB ovog septembra.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Krsta је рекао...

Slavko, pored nas, tebe i mene, još dvojica kolega dolaze na jedan dan. Neka se oni sami jave tj. prijave.
Pozdrav.

Slavko Bovan је рекао...

Da, Krsto, čuo sam.
Ipak, ESSobranitelji izgleda dobiju napad panike kada načuju da bi u vrijeme održavanja veličanstvenog skupa u VB tim gradom mogla da se prošeta i moja mrska njuška, pa pokušavaju da anonimnim komentarima pokažu koliko su su nisko pali i koliko su ograničeni (u svakom pogledu). Ograničeni su i u tome što previđaju činjenicu da sam administrator ovog bloga, te da mogu da "ulovim" ko je mudri anonimac. (Mogu da hoću, ali pošto me baš briga, samo pritisnem "delete" kada naiđem na mudro pitanje, hrabro nepotpisano).

Slavko Bovan је рекао...

...ali ostavimo po to po strani. Navijam da ti se javi 10 zainteresovanih za knjigu.

Slavko Bovan је рекао...

Juče mi se javiše još dvojica kolega koji su zainteresovani za ispijanje kafe u centru Vrnjačke Banje u subotu 14.09.2019. (oko podne).