четвртак, 7. новембар 2019.

ZA RAZGOVOR UZ KAFU (35)

Stiglo mi je jedno pismo (ime i prezime pošiljaoca je poznato "redakciji")
TIO već duže vreme ima stagnaciju po pitanju kvaliteta, možda je malo i zamor materijala i ljudi tome doprineo. Fali direktan kontakt na blogu, razne spontane akcije, reagovanja, vrcavosti, pa ako hoćeš fali i poneki konflikt (ne mislim na vulgarnost i primitivizam). I naravno, nedostaje direktno prisustvo i angažovanje gazde, a to verovatno skoro neće da se promeni.

11 коментара:

Hajro је рекао...

TA OMRAZA MJERILA

Mozda je samo rjesenje, a mozda ima nesto i u postavci, a mozda i ocekujemo previse, velika je stvar imati i ovo sto imamo.

Slavko Bovan је рекао...

Sve tačke "optužbe" su legitimne.
Znate da je na ovom tolerantnom blogu dozvoljeno gazdi uzvikivati "Uaaaa!". Dok su uakanja pojedinačna, računam da je sve pod kontrolom.

ljubica bilalovic је рекао...


Baš lijepo što si pružio priliku da i ja, na istu temu, nešto napišem. Očito da i mene nema onoliko koliko me prije bilo. Teško mi pada što ne mogu da se angžujem ni na Ananasima koliko bih voljela. Jednostavno, privatne obaveze su prioritet. Porodica se širi, djeca postaju rodidtelji, a ko bi bolje čuvao unučad nego bake. Do boljih vremena, trpite me ovako sporadično, a poslije ću, akobogda, ponovio biti redovno dosadna.

Slavko Bovan је рекао...

Ljubice, ovo tvoje se nekada zvalo: "samokritika". Fali nam još samo "drugarska kritika".

N. Petkovski је рекао...

Neka si ti bako Ljubice zziva i zdrava, da ima ko da ccuva zlatnu uniccad. I unuci su svojevidna enigma, a vrsna enigmatkinja je sigurno i izvrsna baka. A nikad nam nisi bila dosadna ni redovno ni sporadiccno, iako je istina da nam nedostajess. Unuci rastu, bake (i deke) se podmladjuju, a enigmatika je veccna.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Svakodnevno održavati blog nimalo nije jednostavno. Lakše je napraviti bespotrebnu svađu. TIO redovito pregledam i komentiram svaki rad koji to zaslužuje, bilo u pozitivi ili negativi.

Slavko Bovan је рекао...

Nedjeljko, odlično se razumijemo.

Анониман је рекао...


Hajrin anagram ZAMOR MATERIJALA
nam kaže da je MEMORIJA ZASTALA!

Rešenje: ZAMOR MATERIJALA!(S=R)

Bez obzira na sve TIO je i dalje najaktuelniji blog sa najbržim promenama i sa atraktivnim zagonetkama. Možda treba nešto dodati ali ukoliko se poboljša situ acija na srpskoj enigmatskoj sceni pa da se više govori o njoj.

Vlašar

Hajro је рекао...

O memoriji Vlado glasam

ZA MATORA MJERILA


Najiskrenije - ako neko treba biti zahvalan vama dvojici najaktivnijih blgogazda to sam ja. Ponekad pokušam pomoći sa malko konstruktivne kritike. Evo još ovih 15 dobrih slova:

ATERIRAJMO ZAMAL(O)

Luka је рекао...

Evo i mog komentara:

MA, ZAMRLA TEORIJA!

Slavko Bovan је рекао...

Citiram Šarića: "...ukoliko se poboljša situacija na srpskoj enigmatskoj sceni pa da se više govori o njoj".

Odgovor: TIO će pisati i o enigmatici u Papui Novoj Gvineji, ako urednik bude smatrao da to nešto vrijedi ili ako procijeni da vlada interesovanje. (Dakle, nije do blogogazde TIO).