понедељак, 11. мај 2020.

ACTA AENIGMATICA (111)



"ČVOROVE" ENIGMALIJE (1)



Sačuvao: Jovan Nedić

9 коментара:

Belirac је рекао...

Naljepnica, preslikač, kalendar, lupa, značke, bedž. Ima li još neko sve to?

Neki Tip је рекао...

Ima još toga! Ali nema popratnog teksta!?

Nedjeljko Nedić је рекао...

Imam i ja, ali mnogo manje od Jovana. Kad stignem skenirat ću i poslati.

Belirac је рекао...

Popratni tekst se čeka od Nekog Tipa :)

Neki Tip је рекао...

Taj Neki Tip je lud ili ga je e-mail napravio ludim. Tekst je negdje zaglavio u bespućima internetskim. Putuje, putuje ... možda ga korona pojela ...

Hrvoje је рекао...

Lijepo da je sačuvano! Imao sam kao dijete majicu s preslikačem... Preslikače je radio pokojni bjelovarski sitotiskar Kovarik kod kojega sam često bio u radionici s ocem. Uvijek me nekako privlačio taj miris sitotiskarskih boja.
Danas ČVOR tiska majice samostalno modernom tehnologijom. U punoj boji. Pa tako eto gospodine što ste mi prvu križaljku objavili - dali ste mi ideju da u budućnosti otisnem neku "RETRO" ČVOR majicu.

Belirac је рекао...

E pa onda uskoro očekujemo "Čvorove" retromajice...

Slavko Bovan је рекао...

Vidim da je ova (111) objava vrlo popularna. Siguran sam da će vam sledeća (111a) biti još interesantnija. Budite tu u ponedjeljak u 19.00.

Belirac је рекао...

Za ovu zbrku sa 111. nastavkom nije "kriv" autor članaka u rubrici "Acta aenigmatica", a nije mnogo kriv ni urednik. Naime, članak je, (t)ko zna kako i zašto, završio u urednikovom "spamu", a urednik rijetko provjerava neželjenu poštu jer mu se već nekoliko godina nije desilo da nešto zaluta na to mjesto. Ovih dana to se ipak dogodilo i to ne samo s člankom o "Čvorovim" enigmalijama...