1kg krompira 2 glavice crnog luka aleva paprika, brašno, so, biber, peršun, ulje, lovorov list
POSTUPAK :
Luk iseckati i staviti na malo ulja da se prži, malo posolite. Kada je skoro gotov dodajte kašiku brašna i alevu papriku. Nalijte vodom i dodajte krompir isečen na komade. Kada je krompir gotov na kraju ga začinite i pospite seckanim peršunom, biberom po ukusu. Uz paprikaš poslužite salatu po želji.
3 коментара:
ĆORAVI PAPRIKAŠ (?)
Rješenje je tačno.
Prastaro, bezmesno i jednostavno jelo.
SASTOJCI :
1kg krompira
2 glavice crnog luka
aleva paprika, brašno, so, biber, peršun, ulje, lovorov list
POSTUPAK :
Luk iseckati i staviti na malo ulja da se prži, malo posolite. Kada je skoro gotov dodajte kašiku brašna i alevu papriku. Nalijte vodom i dodajte krompir isečen na komade. Kada je krompir gotov na kraju ga začinite i pospite seckanim peršunom, biberom po ukusu. Uz paprikaš poslužite salatu po želji.
Постави коментар