среда, 12. фебруар 2014.

NASLOVNI ANAGRAMI

Završena je druga faza žiriranja TREĆEG KOLA NASLOVNIH ANAGRAMA. Odabrani su anagrami za konačno žiriranje. Završna faza trebalo je (po planu) da počne prošle nedelje, ali zbog nekih nepredviđenih okolnosti, morao sam sve da odgodim za naredni vikend. Molim za još malo strpljenja.
Ozbiljno sam razmišljao da li da krećemo sa četvrtim kolom, ili da ovu sezonu malo skratimo. Ipak, blizu sam odluke da se, ipak, igramo još mesec dana naslovima iz novina. Naime, proteklih nekoliko dana stiglo mi je nekoliko odličnih anagrama (Mesud Malkoč, Luka Pavičić, Nikola Milićević...) inspirisanih aktuelnim događajima. Iako su anagrami bili odlični ipak ih nisam objavio jer je tema prilično "škakljiva" i nevesela. Ehhhh, da je bila igra s naslovima u toku mogli smo da uživamo u enigmatski inspirativnoj temi! Dakle, verovatno će biti i četvrtog kola Naslovnih anagrama, ako ne bude nepredviđenih okolnosti (ili manjka interesovanja).
Takođe, iako se na blogu ne zapaža, pomalo kasnim sa nekim redovnim aktivnostima. U folderu za obradu imam preko 150 zagonetaka koje čekaju publikovanje. Volim da sve isplaniram nekoliko (10-15) dana unapred, a preko reda idu samo aktuelne zagonetke (i one koje mi stignu grafički pripremljene). Ako ne bude nekih velikih turbulencija, za 7-8 dana uhvatiću ritam te će saradnici koji malo duže čekaju na objavljivanje svojih priloga dobiti "svojih pet minuta". Molim za strpljenje, sve ćemo to stići!. Mnogo je posla, a malo vremena. 
Zahvaljujem na razumevanju.
Ero

1 коментар:

Slavko Bovan је рекао...

Možete se malo poigrati slovima iz aktuelnih naslova.