понедељак, 24. фебруар 2014.

STUDIRANJE ENIGMATIKE


Diplomski rad vezan za enigmatiku
Enigmatska javnost već zna da Sonja Nedić iz Belog Manastira, studentica druge godine diplomskog studija (ukupno pete godine) na Odjelu za kulturologiju, smjer Medijska kultura, na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, piše diplomski rad vezan za enigmatiku. O tome je već pisano na ovom blogu (ovdje). U međuvremenu, nakon konsultacija s mentorom, promijenjen je naslov rada pa on sada glasi ovako: "Utjecaj medijske politike na enigmatiku u novinskim izdanjima".
Dvije internetske ankete koje Sonja provodi od početka godine vrijede i dalje. Jedna je namijenjena rješavačima, a druga sastavljačima. Ako ih dosad niste popunili, to još uvijek možete učiniti (anketa za rješavače, anketa za sastavljače). Popunjavanje i slanje oba upitnika vrlo je jednostavno i neće vam oduzeti više od pet minuta po upitniku, a mnogo ćete pomoći u pripremi spomenutog diplomskog rada. A da Sonja vrijedno radi na svom diplomskom radu, pokazuje i fotografija…

3 коментара:

Анониман је рекао...

Naslov nije promijenjen zato što sam ja to htjela nego zato što me birokracija na mom Odjelu na to "natjerala". Morala sam pronaći drugi kolegij pod kojim bih pisala o enigmatici i drugogo mentora tako da je naslov malo prilagođen tom kolegiju.
Tema još službeno i nije odobrena pa zato drž'te fige. :)

P.S. Intervju putem emaila s Willom Shortzom je odrađen. Iako je u velikoj gužvi oko organizacije već tradicionalnog američkog natjecanja u rješavanju križaljki, uspio je naći vremena i da mi odgovori na nekoliko pitanja.

Sonja

Slavko Bovan је рекао...

Samo naprijed!

Mišo је рекао...

Podrška za Sonju da istraje u svojim namjerama!