субота, 31. мај 2014.

SKUPŠTINA "VUKA" (1)

 (foto: Jovan Vuković)

Godišnja skupština Udruženja enigmata „Vuk Karadžić“ održana je danas (31.05.2014.) u prijatnom ambijentu restorana „Aeroklub“. Pristvovalo je 30-tak članova ovog udruženja enigmata koje već 27 godina uspešno vodi Radojica Jovičić, kao i gosti, prijatelji „Vuka“. Na skupštini je usvojen izveštaj o radu u protekloj godini, a prihvaćen je i plan rada za 2014. godinu, predstavljen je veoma bogat (56 strana u boji) bilten udruženje („Vukov kovčežić“), proglašeni su rezultati konkursa sastavljača, dodeljenje jubilarne diplome i zahvalnice (jednu zahvalnicu dobio je i ovaj blog), a nakon oficijelnog programa nastavljeno je prijatno druženje.
(Detaljniji izveštaj sledi u nekoliko nastavaka narednih dana)

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

I ovim putem zahvaljujem na pozivu, a posebno na zahvalnici. Posebno ću pisati o nekoliko teme (Kovčežić, konkurs i hagrađeni, jubilarcim i zahvalnica za TIO)

Slavko Bovan је рекао...

Ovim prijatnim druženjem sa kolegama iz "Vuka" zaokružio sam PRVU od onih ŠEST tačaka iz kalendarijuma za naredni period. (Slijede: Skupština "Nove zagonetke", 1000 brojeva "Kviskoteke", SOZAH, Dan enigmatike u Širokom Brijegu, Susreti enigmata Srbije...)

Mišo је рекао...

Prijatan drag u druženju sa enigmatama.