уторак, 17. јун 2014.

KNJIGE ZA ZDENKA

Dan enigmatike na Jarunu, u organizaciji "Kviskoteke", bio je dobra prilika da TIO uruči knjige fenomenalnom Zdenku Capanu osvojene u "Naslovnim anagramima". Bravo za Zdenka koji je od "Kviskoteke" dobio pehar (i nagradu) za rebus u drugom kolu, ali i specijalno priznanje za OVU MAJSTORIJU.
Glavnu nagradu za "Naslovne anagrame" - sliku, Zdenku će dodeliti ED "Đorđe Natošević" iz Sombora.
Što se tiče nastavka takmičenja/igre u sastavljanja anagrama od novinskih naslova svi se nadamo da će se nastaviti. Zdenko, takođe, reče da jedva čeka nastavak.

7 коментара:

Zdenko је рекао...

Zahvaljujem Slavku na nagradi i nestrpljivo očekujemo nastavak naslovnjaka (nadam se da će ga biti )

Također se i ovim putem zahvaljujem Kviskoteci na počasti koju sam doživio dodjeljivanjem dvije stranice u jubilarnom broju, kao i priznanjem na veličanstvenoj svečanosti.

Mirko је рекао...

Čestitam Zdenko! Nadam se da će biti prilike da se upoznamo. Takođe sam za što skoriji nastavak lepog druženja uz naslovnjake. Pozdrav iz Sombora!

Gojko је рекао...

ZAPNE DOCKAN
ili rano
anagram mu
kao pano!

Slavko Bovan је рекао...

Zdenku sam kazao da očekujem nastavak "Naslovnjaka" na Željkovom blogu, a ako on odustane od njih onda ćemo zajednički smisliti šta nam je činiti.

Nadam se da Željko neće odustati od Naslovnih anagrama, jer bih i ja rado učestvao.

Zdenko је рекао...

Hvala, Mirko! Evo, upoznao sam Luku, Iliju i Dejana, prije toga Slavka pa čak i Nikolu iz Makedonije. Nadam se da ćemo se i mi jednom upoznati. Ipak smo malo bliže :)

Nadam se da će Natoševićevci nastaviti sa Naslovnjacima. Šteta bi bilo prekinuti ovo lijepo nadmetanje koje se odvija u realnom vremenu i koje je toliko drukčije od ostalih konkursa kod kojih pošalješ anagram i onda čekaš šest mjeseci na rezultate.

Pozdrav iz Karlovca.

ljubica је рекао...

Velika čestitka Zdenku Capanu!!!

Zdenko је рекао...

Hvala, Ljubice :)