четвртак, 7. август 2014.

IDEMO U BOR (14)


Piše: Krsta Ivanov
Susreti enigmata Srbije (28 -31.2014)

OPŠTE INFORMACIJE O ARANŽMANU1.     U hotelu „Jezero” cena pansiona po učesniku je 3.000,00 dinara, što znači da za dva puna pansiona (petak, večera – nedelja, ručak) treba platiti ukupno 6.000,00 dinara. Plaćanje se vrši kotizacijom ili po korišćenju usluga, pre napuštanja hotela.
2.     Sve enigmatske manifestacije u okviru Susreta (sastanci i takmičenja) održaće se u prostorijama hotela „Jezero”.
3.     Dolazak i odlazak učesnika je u sopstvenoj režiji ili autobusima u redovnim linijama do i iz Bora. Red vožnje biće dat.
4.     Za turistički deo aranžmana u Boru prevoz će se obaviti autobusima Bortravela.
5.     Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: Krsta Ivanov: 030/ 437-414, 063/ 7270488 , Radomir Matć: 030/ 432-288, 065/ 6424059 i Recepcija hotela „Jezero“ 030/ 482-940.
6.     Radi blagovremenog obezbeđenja smeštaja, obavezna prijava na gore pomenute telefone do 20.08.2014.

9 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Prekjuče smo Zlatan Pupezin i ja dogovorili detalje oko planiranog puta u Bor.

Slavko Bovan је рекао...

Već smo apsolvirali, ali da ponovimo - NE MORA se koristiti pun aranžman (tri dana).

Анониман је рекао...

Ukoliko ima zainteresiranih (za putovanje automobilom u četvrtak, 28.08.2014.) u Bor: na potezu Slavonija (HR) - autoput (SRB) do Paraćina - Borsko jezero, još slobodna 2 mjesta. Povratak u nedjelju (31.08.2014.)
J. Dubrović.

Анониман је рекао...

IDEMO U BOR

BUDIMO ERO

Stipan Medo

Анониман је рекао...

IDEMO U BOR

BUDIMO ERO

Stipan Medo

Marko Mihaljević је рекао...

U DOBRO IME

Анониман је рекао...

Sada sam procitao na sajtu Blica
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/486251/Vucic-rasprodao-borski-hotel-Jezero

Trebalo bi sto pre rezervisati sobe, ako ih jos ima??

N. Petkovski је рекао...

Neki anoniman me preduhitrio. Upravo sam i ja pročitao takvu vest, pa je prenosim ovde:

Veliko interesovanje posle najave premijera gde će letovati
Vučić "rasprodao" borski hotel "Jezero"

Zahvaljujući tome što će premijer Srbije Aleksandar Vučić letovati na Borskom jezeru, kapaciteti hotela “Jezero” skoro su popunjeni.

Kako “Blic” saznaje, tokom ovog i narednog vikenda ima još nekoliko soba, ali za poslednja dva vikenda avgusta biće teško doći do kreveta.

Kako navode u hotelu “Jezero”, posle vesti koju je “Blic” objavio da će premijer Srbije jedan od narednih vikenda provesti sa svojom decom baš na tom mestu, interesovanje je sve veće.

- Tog dana kada je vest objavljena, telefoni su zvonili non-stop. Javljali su se ljudi sa svih strana da pitaju da li ima slobodnih mesta u hotelu, ali zanimalo ih je i kada dolazi premijer. I turističke agencije su vrlo zainteresovane da Borsko jezero stave u svoje ponude - kaže za “Blic” Violeta Vučković, menadžer hotela” Jezero”.

Ona kaže da su u hotelu svi vrlo prijatno iznenađeni tom informacijom, ali i da to ne bi bio prvi put da je premijer Vučić gost u njihovom objektu. Pre nepunih mesec dana baš na Borskom jezeru Vučić je imao sastanak sa rumunskim kolegom Viktorom Pontom, a gost hotela bio je i prošle godine.

- Potencijalni gosti su se raspitivali da li će i premijer, kao i oni, ručati u hotelskom restoranu. Neke je zanimalo da li će bazen biti zatvoren kada ga bude premijer koristio i da li će moći da se kupaju sa njim - priča Vučkovićeva.

Ono što je sasvim sigurno jeste da ko god boravi na tom mestu, ima mogućnost da uživa u predivnoj prirodi, miru i tišini koji okružuju hotel.

Kada su u pitanju sadržaji, premijer će moći da se opusti i uživa jer hotel raspolaže mnoštvom zabavnih sadržaja. Između ostalog, u “Jezeru” postoje spa i velnes centar, kuglana sa barom, fitnes centar, sportski tereni, stolovi za bilijar i snuker...

Premijer Vučić na ovaj mini-odmor dolazi sa svojom decom, a kako “Blic” saznaje, sve troškove će sam platiti.

Eto, to je ta vest. Da li će ovo stvoriti problema za održavanje SES?

krsta је рекао...

Poštovani učesnici Susreta enigmata u Boru, vest da će premijer Vučić svoj GO provesti u hotelu gde će biti održano naše druženje može samo da nam godi. Sobe za učesnike su rezervisane, te problema neće biti, vaše je samo da dođete i da se enigmatski družimo. Pozdrav