субота, 1. новембар 2014.

PROMOCIJA NA SAJMU




„Enigmatski dan“ (28.10.2014.) na Sajamu knjiga u Beogradu bio je prilika za promociju knjige “Ukrštanje reči u srpskoj enigmatici”. Autorima i izdavaču “Almi”, ali i svim enigmatima ukazana je velika čast time što je elitni prostor (sala "Borislav Pekić" ) i udarni termin (13.00-13.45) ustupljeni su besplatno za promociju jedne enigmatske knjige. Tako je prvi put enigmatika na Međunarodnom sajmu knjiga promovisana enigmatska knjiga. Pred oko četrdesetak učesnika o knjizi su govorili autori Miroslav Lazarević, Jovan Vuković i Miodrag Tošić, kao direktor “Alme” Dr.  Đorđe Otašević, i Momir Paunović i Miroslav Živković. 
Bila je ovo jedna veoma uspešna promocija značajne enigmatske knjige, a 45 minuta je bilo prekratko vreme da se sve kaže o knjizi koja na preko 550 strana obrađuje enigmatima zanimljivu temu – Kraljicu zagonetaka. Govornici su bili na visini zadatka, saznali smo niz zanimljivih činjenica, publika je uživala, a promocija je bila zanimljiva i medijima. (Čekamo da vidimo novinske izveštaje)

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Tekst o enigmatskom skupu na Sajmu možete pročitati i na sajtu "Oaze"

Vidi: OVDE

Slavko Bovan је рекао...

Jovan je, takođe, ubacio i linkove koji vode do ovog bloga. Uzajamno pripomaganje ne škodi, zar ne?!

Slavko Bovan је рекао...

Narednih dana biće još nekoliko postova sa fotografijama (foto: Jovan i Slavko). Idu: trećeg, petog i osmog novembra u 14 sati. U postovima su po četiri fotografije.