недеља, 7. децембар 2014.

REŠAVANJE REBUSA



Na ovom  blogu povremeno se održavaju i takmičenja u rešavanju rebusa. U protekle dve godine održano je šest uspešnih takmičenja koja svojim kvaletetom i brojem učesnika/reševača zaslužuju da dobiju specijalno tapšanje. Bravo za autore, za rešavače, a bravo i za TIO!
Dobili smo i dva tradicionalna godišnja hepeninga. Sa autorima su sklopljeni predugovori na obostrano zadovoljstvo (O naknadama nećemo govoriti jer su u domenu poslovne tajne). Blogogazda je na sebe preuzeo obavezu da obezbedi neke nagradice za rešavače, a autori će (ne sumnjamo!) ponuditi kvalitetne i vrlo kvalitetne rebuse. Rešavači spremno čekaju da se pozabave ovim glavolomkama.
Pred Novu godinu Milan Sečujski je "zakupio" stalni termin za (već) treće takmičenje pod radnim naslovom ODLIČNO JE, OD MILANA JE!, dok je Dejan Minić kaparisao vreme i prostor za SVETOSAVSKO TAKMIČENJE.
Radi lakšeg snalaženja, evo i linkova koji vode do rebusa sa prethodnih takmičenja.

Milan Sečujski 29.12.2012.

Dejan Minić  27.01.2013.

Luka Pavičić  24.02.2013.

Slavko Bovan  29.052013.

Milan Sečujski 28.12.2013.

Dejan Minić  27.01.2014.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Kada ugrabim vremena pogledaću koliko je na ovim takmičenjima bilo učesnika, ali ako me sjećanje služi, na nekim od njih je bilo više od 30 rešavača (što je za naše prilike veomaaaa dobro).

IlijaO је рекао...

Neće nitko da upiše rješenje, pa ću ja:
JAGMA ZA PRESTIŽEM
( "ja" gmaza prestižem)

Slavko Bovan је рекао...

Rješenje je tačno.

Slavko Bovan је рекао...

Ilustracija ovog posta je slučajno odabrana, ali ima simbolike :)

Slavko Bovan је рекао...

Pošto se post pojavio u desnom stupcu (među deset najčitanijih u zadnjih mjesec dana)daje nadu da bismo mogli imati dosta učesnika.