уторак, 26. мај 2015.

NOVI ČLAN EK "KIKINDA"

U klupsku evidenciju EKK, 15.maja 2015. godine, pod brojem 38 upisan je Marko Smolčić iz Zagreba (ranije iz Slavonskog Broda). Marko Smolčić je rođen 11.03.1945. godine, a stariji enigmati znaju da je on jedini učesnik svih Susreta enigmata/zagonetača Jugoslavije. Na Susretu enigmata "Una 2015" Marko je izrazio želju da se uključi u naš klub, i spremno je obukao dres. Želimo mu dobrodošlicu.
(Foto: Jovan Nedić)

6 коментара:

Krsta је рекао...

Marku najpre da čestitam učlanjenje u EKK. Pretpostavljam da nije zaboravio gostovanje u Boru u maju 1986. kada smo održali prve susrete enigmata na terasi hotela "Jezero". Prošlogodišnji Susreti su bili drugi na Borskom jezeru, pa i sa te strane smo prvi "dupli" organizatori. Gledam foto pa Marku zaviidim, ima bolji friz, tri dlake više od mene. Mala šala. Pozdrav!

IlijaO је рекао...

Važno je napomenuti da Marka, nakon što sam ja to "apsolvirao", čeka nastup u novopokrenutom kvizu RTL-a"Kolo sreće". Budući je bio samnom na snimanju, uhvatio je zalet i očekujem da me debelo nadmaši!

Slavko Bovan је рекао...

Zna se da ovaj blog prati uspjehe članova EKK (na svim poljima).

IlijaO је рекао...

Možda da još dodam ( a znajući da Marko nije na ti s računalima), nazvao me neki dan te se pohvalio kako mu je Kutnjak ištampao sve objavljeno na ovom blogu vezano uz Unu, a koje je on( kao i sve drugo) uredno uvezao i spremio u zaseban fascikl, sebi i drugima, a i slijedećim naraštajima enigmata( za ne daj Bože- ako zatreba ili ih bude bilo). Stoga pohvala Marku, jer, on je zapravo vrijedni kroničar i evidentičar svih događanja oko enigmatike.

Анониман је рекао...

Pozdrav za istinskog enigmatun i velikog veseljaka Marka.
M. Milićević

Gojko је рекао...

Bravo za Marka,iz Broda-
i nema tu šta da se doda!