недеља, 13. август 2017.

KVIZ NA TELEVIZIJI

Evo linka za TV prilog Jutarnjeg programa RTRS o Olimpijskom kvizu. Treba podesiti klizač na 12:50 minuta emisije. (OVDE)

2 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ovaj kviz valja podržati. Nadam se da će sledeće bodine biti više učesnika van Nevesinja na testiranju. Ove godine se "izmigoljio" Dragiša (zbog nekih obaveza) ali sledeće godine očekujem da dođe pod obavezno. Dalibor Tešić iz Šipova je već "kaparisao" učešće. Mislim da je ovaj kviz idealan za npr. Vanju Tomaševa, pa ćemo malo poraditi i po tom pitanju :)
EKK, za sada (od osnivanja 2015) ima dvije zlatne (Šmrkićeve) jednu srebrnu i jednu bronzanu (moje). Onih 4 zlata (Verlimirovih) i moja bronza su iz vremena prije postojanja EKK. Ih, zaista, zar postoji istorija prije EKK?
Vjerujem da se i najnovijem uspjehu EKK raduju i ostali enigmati iz Srbije i regiona. (Zamrzavanje ponekad daje dodatni podstrek).

Slavko Bovan је рекао...

Naravno, svaka promocija na tzv. "velikim" televizijama zlata vrijedi, a nije loše imati promociju i na lokalnim medijima (kako u Nevesinju i Hercegovini) tako i širom Balkana. Najavljenami je jedna objava na lokalnom radiju u Kikindi.