понедељак, 21. август 2017.

SLIKA ŠAMPIONA

Susreti enigmata Srbije, Subotica 20.08.2017.
Šampionska ekipa EK "Kikinda"
Stoje: Nedjeljko Nedić, Mladen Marković, Milijana Bovan, Vanja Tomašev, Dragiša Cetić i Tunjo Džijan.
Sede: Slavko Bovan, Gordana Šarić, Zlatan  Pupezin i Ilija Ozdanovac.
Nedostaju (nisu na slici, a bili su u Subotici): Ljilja i Dobrivoje Jerinkić, Vesna i Jovan Nedić, Svetlana i Krsta Ivanov, Rešad Besničanin i Milan Žarkovački.
Foto: Branislav Nikić

10 коментара:

R.Jovicic је рекао...

Srdačne čestitke na uspehu u takmičenjima u Subotici.
Pozdrav..R.Jovičić

Luka је рекао...

Čestitka i šampionskom Klubu!

Slavko Bovan је рекао...

Kikindski mediji pokazuju značajno interesovanje. Čujem da je jutros na lokalnom radiju objavljivana (više puta) informacija o EKK u Subotici, a tekst se rano pojavio i na sajtu radija (popodne ću ubaciti link). Informacije potiču sa ovoga bloga, a dodatne informacije već mi je tražilo troje novinara. Naravno, pripomogao sam da upakuju tekst, a poslao sam i nekoliko fotografija.

Migo је рекао...

POZDRAV ŠAMPIONIMA. ČESTITAM!!!

Rok Ban је рекао...

Jeli bio kakav radni sastanak, predsedništva?

Slavko Bovan је рекао...

Bio je satanak predsedništva, ali o sastanku TIO neće izveštavati jer bi se moj izveštaj mogao shvatiti subjektivno. Biće objavljen samo zvaničan izveštaj/zapisnik kada bude urađen.
Ovdje samo mogu kazati da zaključci jesu, na moju sreću, usvojeni jednoglasno (Mislim da su svi svjesni situacije i da je veoma važno da se važne odluke donesu potpunim konsenzusom) ali do samog glasanja bilo je koješta. Zbog tog "koješta", a sve u podvlačenja crte na datumu 18.08.2017. neće biti ni "Eroteke" tim povodom (a ima materijala). Oni koji su bili prisutni znaju o čemu ne želim da pišem, a ostali ne treba da se opterećuju bespotrebnim detaljima. Glavno je da probamo da se resetujemo i krenemo od nule, da vidimo hoće li biti boljitka. Doduše, moram samo pripomenuti da Nedići i Jerinkići doživjeli velike neprijatnosti zbog kojih mi je veoma žao jer se radi o dobrim Ljudima (veliko LJ). Prvi su, ničim izazvani, izvrijeđani, a drugi su drugi put na Susretima (prvi put su bili u Kikindi) a natrčali su baš u nezgodnom trenutku (petak uveče) te na njih svi ukupno nismo ostavili dobar utisak. Jutros sam Ljilji predao medalju i nagradu za Dobrivoja pa sam popričao o tome. EKK je od Jerinkića dobio još bolju podršku (Dobrivoje je osnivač kluba) ali ipak mi je neprijatno što su morali svašta slušati. (Ljilja je bila svjedok i nekim kafanskim /kuloarskim razgovorima, ali sam je zamolio da mi ne prepričava šta je čula, iako sam iz njenog izraza lica vidio da je čula svašta)

Dakle, čekamo zapisnik, a EKK će se i dalje ponašati kako dolikuje (pristojno i poštujući pravila).

Slavko Bovan је рекао...

Počeli smo da radimo na pripremi za Ivanjicu, a jedan od ciljeva nam je da nastupimo sa najmanje tri ekipe (Ima nekih nagovještaja "ponaradžašćivanja"), a istovremeno ćemo pripomoći uo animiranju ostalih klubove i sekcije da pripreme po makar jednu ekipu.

Slavko Bovan је рекао...

Objava (jutros) u programu i na sajtu Ami radija (Kikinda). VIDI OVDE

Slavko Bovan је рекао...

Dobar prilog sa fotografijama objavljen na sajtu gradski.online. VIDI OVDE

Nedjeljko Nedić је рекао...

Ovi narančasti su kao pravi manekeni.