уторак, 8. август 2017.

OLIMPIJSKI KVIZ

Večeras su u Nevesinju održane kvalifikacije za Olimpiski kviz. Petnaestak učesnika rešavalo je 50 pitanje (vrlo zanimljivih) koje je pripremio Dragan Grahovac. Rezultati će biti objavljeni kasno večeras, a mogu vam već sada kazati da se nisam obrukao. Zadovoljan sam urađeni, ali da li će to biti dovoljno za finale sada je manje bitno. Lepo bi bilo nastupiti u finalu, ali nije pod moranje.
Osim toga, zadovoljan sam i promocijom EKK jer je bila trojica članova našeg kluba (od toga dvojica u narandžastom V. Šmrikić i S.B, dok je najmlađi Igor Stević nastupio "u civilu"). Takođe, svi učesnici kvalifikacija su dobili po primerak "Kikindskih enigmi" kao mali znak pažnje i podrške ovom kvizu.

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Upravo mi javljaju da sam prošao u finale kao treći po rezultatu. Prvi je imao 42, drugi 40, ja 39 a četvrto mjesto 35 tačnih. Vrlo sam zadovoljan (78% tačnih odgovora). Tapšem se po ramenu.
EKK će u finalu imati dva predstavnika. Bravo za nas!

Dejan Minić је рекао...

Čestitam. Samo napred, pa da u finalu šušne koja novčanica:)

Slavko Bovan је рекао...

Hvala, Dejane.
Nagrade u finalu su 200, 150, 100 i 50 maraka (podijelite na pola i to je toliko evra). Iako je saldo u mom novčaniku uvijek blizu nule, po tradiciji SVE što osvojim poklanjam svojim navijačima, a zadržavam samo nenovčani dio nagrade. (Možda zbog toga i imam najvjernije navijače ha-ha).

Luka је рекао...

Podrška vsekretaru stiže i iz Splita!

Slavko Bovan је рекао...

Vrlo sam zadovoljan što u Neveinju vlada fer-plej. Najviše bodova osvojio je Marko Rajković (trenutno smo kuća do kuće) koji je danas stigao iz Slovenije (gdje studira). Na insistiranje nas "ljutih rivala" testiranje je pomjereno za jedan dan kako bi on mogao stići. Nismo pogriješili. Nije bilo nikoga da je tražio da testiranje ostane u starom terminu, iako su tada šanse za prolaz u finale znatno veće (Marko je dvostruki pobjednik kviza).

Slavko Bovan је рекао...

Hvala, Luka, ali podrška ide i Velimiru Šmrkiću, članu EKK, trostrukom šampionu ovog kviza.

Unknown је рекао...

Veliki pozdrav od Udruženja akcijaša iz Kikinde i sve čestitke na postignutim rezultatima. Želimo vam upeha u daljem takmičenju i neka je sreća sa vama!

Slavko Bovan је рекао...

Hvala dragi prijatelji.
Jutros sam na nogama od rane zore jer za koji minut odoh u dolinu Neretve. Većeras je planirano novo enigmatsko druženje. Na internetu sam ponovo sutra popodne.