субота, 27. јануар 2018.

REŠENJA REBUSA


8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Brzo će tabela. U međuvremenu može Dejan da pomene neka alternativna rješenja koja su stigla.

Dejan Minić је рекао...

Nemoj da žuriš, Slavko, uvek nešto pogrešno sabereš:)

Od alternativnih rešenja, bio je GO RISTAN U ZBORU, sve uklopljeno u zadata slova, onda AL KAPONE, SEKO, LAŽE; SAD EVA MASIRA NOS PIJE; POSLA MIRA STUBOVE itd.

Бранислав Никић је рекао...

Ja nisam uspeo da rešim samo br. 8, jer mi je nedostajala prva reč iz postavke. Rebus sa rešenjem ''popis predmeta'' je davno objavio Miroslav Cvetković. Ovaj rebus nije unet u bazu pa ga ni Dejan nije mogao znati.
Uživao sam rešavajući Dejanove rebuse i nadam se da je broj rešavača bio veliki.

Dejan Minić је рекао...

Hvala, Bane.

Za taj rebus, zbog pitkosti postavke i rešenja, sam sumnjao da je možda objavljen, ali ga nije bilo u bazi, a Slavko nije znao, pa sam ga uvrstio.

Luka је рекао...

Jest, Dejane, muku muči što s članarinom isključenog kluba!

Slavko Bovan је рекао...

Luka, stalno se u komunikaciji barata "istinom" da je ESS isključio EKK. Svi znamo da nas ESS nije isključio, već da to tvrdi sadašnji predsednik koji sam donosi nekakve odluke, pa onda kada mu klubovi kažu "no-no" on istrajava u kršenju statuta. Ukratko, ESS nije jedan čovjek (makar bi tako trebalo da bude). Delegacija EKK se priprema za Skupštinu u februaru. Baš danas sam ugovorio preuzimanje jednog vrlo interesantnog snimljenog materijala koji mi nudi za objavu jedan kolega iz Beograda. Vrlo sam nestrpljiv da to vidim i objavim. (Film ima oko sat vremena).

Slavko Bovan је рекао...

Luka je malo promašio post, a onda i ja odgovorih na pogrešnom mjestu. (Ipak, pažljivi čitaoci znaju o čemu divanimo).

IlijaO је рекао...

Dodao bih da nismo isključeni nego izbačeni. A u svezi s tim 17. veljače putujem u Temišvar da točno vidim o čemu se radi. Ako Bog da sreće, sve će biti foto-dokumentirano....
(Očekuje se ;-) sastanak prisutnih: Naša, Čija, ŠOA, Boja, Voja, Staša...jer ovo je prešlo sve granice).