недеља, 2. децембар 2018.

KONSULTACIJE

Pre izvesnog vremena obavljena je živa prepiska sa potencijalnim učesnicima četvrtog ciklusa "Ananas-kupa". Pozivu organizatora odazvalo se desetak anagramista (željnih igre!) koji su se izjašnjavali o nekoliko predloga (dužina trajanja kola, broj kola, početak, druge izmene,...). Nakon prikupljanja (različitih) mišljenja iznosim PREDLOG ZA DISKUSIJU. Dakle, hajde da još jednom pretresemo sve mogućnosti, ali sada javno.

- Četvrti ciklus "Ananas-kupa" odvijao bi se u ŠEST kola u trajanju po DESET dana.
- Odabir i žiranje bilo bi isto kao do sada (najviše 15 anagrama u konkurenciji).
- Početak - uskoro.
EK "Kikinda" bi i za ovaj ciklus obezbedio pobednički pehar.

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Što se tiče dužine trajanja kola (15 ili 7 dana kako je prethodno predloženo) mišnjenja su bila podijeljena skoro fifti-fifti. Pošto je MOŽDA sedam dana PREKRATKO, hajde da razmislimo o 10 dana.
Sugestije i mišljenja su zlata vrijedni.

Slavko Bovan је рекао...

Kada je početak ciklusa u pitanju, najveći broj anketiranih je bio za ODMAH, dvojica su kazali - KAD GOD, UČESTVUJEM, a jedan je vrlo arhumentovano pomenuo JANUAR. Izgleda da najveći broj učesnika navija za zimski period (da se tada odigra gro takmičenja).

Slavko Bovan је рекао...

Naravno, ima nekoliko izjašnjavanja da je vrijeme da se napravi pauza ili da se "Ananas" stavi ad akta do daljnjeg, ali imam utisak da je 92,7% anagramista željno igre. (Pojašnjenje za bukvaliste - procenat sam, naravno, izmislio, ali nije daleko od istine).

Mesud је рекао...

Ovo s dekadom nije loša ideja.
Nek s zabava nastavi!