уторак, 18. децембар 2018.

REBUSI (EDL)

Ostao sam dužan tabelu sa bodovima za rebuse. Vidi OVDE.

5 коментара:

Svetlana је рекао...

Hvala ti Slavko što si stavio tabelu. Mene su prilično kopkali glasovi, ali nisam htela ništa da pitam da ne napravim neke neugodnosti.

Što sa tiče mojih radova, moram da priznam da sam iznenađena, ali i da sam dobila ogromnu satisfakciju, pogotovo u vezi sa jednim određenim rebusom.

Ne želim nikog da provociram, ali strašno su me zabavili poeni jednog Milanovog rebusa. I to mi je bilo ogromno iznenađenje. :)

Slavko Bovan је рекао...

Svetlana, ovih dana ne znam "gdje vežem a gdje driješim" pa sam zaboravio na ovu obavezu. Evo, prije pola sata upakovasmo sedmu emisiju dječijeg kviza Vanja i ja (vrlo komplikovan posao, ali "mora se") i taman se spremih da malo predahnem, kao stiže poruka iz jednog lista da pod hitno poduplam poslati prilog (List se sutra završava za štampu).

Pošto sam na ivici živaca, molim za malo razumijevanja. Slobodno me vi podsjetite ako nešto zaboravim (kao ovu tabelu npr.).

Rešad Besničanin је рекао...

Tek sad vidim da su (po mom mišljenju) dva najbolja rebusa dobili bodove jedino od mene. Ali i favoriti ostalih članova žirija su ostali usamljeni :)
Osvrnuo sam se na komentare koje su dobili kada su ovjavljeni nakon žiriranja. Moji istomišljenici su: Dejan Minić i Svetlana Jorgaćijević (u vezi Milunovićevog rebusa) i Ilija Đurković (u pogledu Nikićevog rebusa).
Ali šta da radi - stari Latini bi rekli "O ukusima se ne raspravlja" - tako je kako je.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Obećao si i objaviti rebuse. Moj i Antunov ne vidim u tablici a mislim da su ispravni.

Slavko Bovan је рекао...

Objavljivanje rebusa nije završeno. Ima ih još za objavu.