среда, 11. септембар 2019.

ZA RAZGOVOR UZ KAFU (34)

Sve koji žele pozivam na razgovor uz kafu sledećeg vikenda. Razgovor ćemo obaviti u Vrnjačkoj Banji. Tema za razgovor ima bezbroj. Oni koji me ne poznaju prepoznaće me po tome što ću imati narandžastu majicu sa uočljivim natpiskom ENIGMATSKI KLUB KIKINDA.

7 коментара:

Belirac је рекао...

Čini se da u Vrnjačkoj Banji neće biti mnogo zainteresiranih za razgovor, čak ni ako im čestitaš rođendan.

Slavko Bovan је рекао...

Biće.

Slavko Bovan је рекао...

Hm...sad čitam na izvjesnom blogu, pa razmišljam da možda i neću imati s kom RAZGOVARATI uz kafu. Evo sad je "otkriven" još jedan koji govori neistinu, isto kao svojevremeno što je "govorio neistinu" izvjesni MR (kasnije od izvjesnog funkcionera ESS poslat u "rodno mesto"), pa onda kada je VŠ proglašen lažovom (pred 40 ljudi)itd...a u međuvremenu čutologa se nakotilo preko svake mjere.
(Još malo da se čudim bezobrazluku pojedinaca, pa da se čudim i "nojevima sa glavom u pjesku", pa ću da se vratim uobičajnim postupcima...).

Neka, ako ne budemo razgovarili uz kafu, makar ćemo ćutati.

Slavko Bovan је рекао...

Juče sam imao prepisku s jednim dragim kolegom koji me pita da li ću zaista kafenisati u Vrnjačkoj Banji, jer se i on dvoumi da li da navrati (tog vikenda je u blizini). Nikome ne dajem preporuke ni da idu ni da ne idu, svi treba da odluče šta im je činiti. Ja znam šta hoću, a šta neću

Slavko Bovan је рекао...

SmjeŠtaj je rezervisan (nisu tražili akontaciju).
Još samo da bude lijepo vrijeme, pa da se provede prijatan vikend u VB.

Belirac је рекао...

Osim razgovora uz kafu, kakav je program i kakvo je društvo u Vrnjačkoj Banji? I nas zanima boravak u tom mjestu, ali ne u ovakvim okolnostima i ovakvom okruženju pa ćemo to ostaviti za neko drugo vrijeme.

Inače, ja se trenutno bavim austrijskim banjama, npr. Bad Fischauom.

Slavko Bovan је рекао...

Jovane, nosim sredstva komunikacije (za direktna uključenja) pa će posjetioci TIO imati blagovremene informacije.