недеља, 6. октобар 2019.

IZLETNICI






Eroteka
Juče je petočlana ekspedicija Bovana i skoroBovana imala dugoplanirani izlet do Novog Sada. Nekoliko stvari se poklopilo, pa smo jedan dan posvetili turizmu i rekreaciji (Sve mnogobrojne obaveza smo taj dan zaboravili). Ognjen polazi na drugu godinu fakulteta (seli u drugi stan). Prvu godinu je „išamarao“ bez problema, izborio se za budžet, pa je to valjalo proslaviti. Sinovi su vježbali vozačke sposobnosti. Ognjen je vozio od Kikinde, a Miloš do Kikinde. Tata je bio navigator i nadzor, a kao nepristrasni sudija („Ko je bolji, ko je bolji...?“) diplomatski sam eskivirao odgovor. (Pst. Solidno voze i jedan i drugi, samo nemojte kazati da sam vam rekao). Tetka i tetak su išli u posjetu Sari, Marini i Adrijani (iz Nevesinja) koje su krenule na fakultet. Valja provjeriti kakav im je stan, kazati pokoji savijet i počastiti. Jelena je Milošu pokazivala kako se kupuju devojkama pokloni,... Omladina je matorcima pokazivala kako se sjedi u kafiću, a ljudi u najboljiim godinama su balavcima pokazivali kako se čašćava društvo,...Ukratko – jedan veseo i uspješan dan.
Tih 12 sati enigmatika nije bila u sferi interesovanja.

7 коментара:

IlijaO је рекао...

Za pohvalu!

Andon Koloski је рекао...

Lepo!
Lepa slika, na lepom plavom Dunavu.

Анониман је рекао...


Logoanagramni komentar

OBRADOVANI OCO
nagradio sinove
suprugu i sebe
- ostvaruje snove!

Rešenje: PORODICA BOVAN (O=P)

Vlašar

Belirac је рекао...

"Juče je petočlana ekspedicija Bovana i skoroBovana imala dugoplanirani izlet do Novog Sada." To treba čitati: "U subotu, 5. oktobra 2019. godine..."

Istog dana, u isto vrijeme (9:30 do 20 sati) u Novom Sadu je bila i tročlana ekspedicija Nedića i to gotovo na istom mjestu: veći dio vremena u Muzeju Vovodine na adresi Dunavska 35, a potom u Zmaj Jovinoj ulici i na Trgu slobode. Od Muzeja Vojvodine do spomenika Đuri Jakšiću gdje su se Bovani slikali ima - trista metara. Možda su nam se putevi negdje i ukrstili, ali se nismo sreli.

Belirac је рекао...

Naš razlog dolaska u Novi Sad vidi se iz ovog fotoalbuma.

Slavko Bovan је рекао...

Eto, da sam znao, mogao sam gvirnuti i tamo :)

Slavko Bovan је рекао...

Baš mi je prijao izlet, ali sada...hm...kako stići sve što mora da se uradi?! Fali vremena!
(Ubrzano rmbam jer planiram da skoknem do Hercegovine oko 15.10. Držite mi palčeve da "zatvorim finansijsku konstrukciju").